hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Caner'den şok sözler!

    Canerden şok sözler
    expand

    Süper Lig'de Bursaspor ile Fenerbahçe Bursa'da karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'de maçın 35. dakikasında Caner Erkin yerini Hasan Ali Kaldırım'a bırakırken şok bir tepki gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal karşılaşmanın 35'inci dakikasında Caner'i oyundan alarak Hasan Ali'yi oyuna aldı. Caner ise İsmail Kartal'a tepki gösterdi ve direk soyunma odasına girdi. Caner'in soyunma odası koridoruna girerken de, "Ben bir daha bu takımda oynamam" dediği duyuldu.

    Oyundan alınmasına sinirlenen Caner soyunma odasına giderken, Asbaşkan Mahmut Uslu'nun stat sporcu girişinde Caner ile görüştüğü ve bir süre konuşma yaptığı görüldü.

    Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Caner pişman olduğunu belirtirken "Agresif ve sert oynayan ve hakemlerle tabiri caizse dalaştığım da oluyor. Hatalıyım, kendimi kontrol etmem lazımdı" diye konuştu. Maçtan sonra İsmail Kartal ile de konuştuğunu belirten Caner Erkin "Hocanın beni çok iyi tanıdığını biliyorum ben de onu çok iyi tanıyorum, aramızda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

    TARAFTARDAN BÜYÜK İLGİ

    Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe karşılaşmasına yoğun ilgi gösterdi. E-bilet sistemi nedeniyle uzun süredir protestolarını sürdüren yeşil beyazlılar, bu karşılaşmada tribündeki yerlerini aldılar. Taraftarlar takımını desteklerken, yaptıkları atkı şovla da alkış aldı. Fenerbahçe karşılaşması için Bursaspor taraftarların 20 bine yakın bilet aldığı belirtildi.  

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HOLMEN ANLAŞMA GEREĞİ FORMA GİYEMEDİ

    Yeşil beyazlıların Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Samuel Holmen 2 kulüp arasında yapılan protokol gereği bu maçta forma giyemedi.  

    VOLKAN'A TEPKİ

    Bursasporlu taraftarlar, A Milli Takım'ın Kazakistan karşılaşması öncesinde taraftarların tepki gösterdiği gerekçesiyle maça çıkmama kararı alan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i tezahüratla protesto ettiler. Taraftarlar, "vatan haini" diye gösterilerde bulundular. 

    OTOBÜS KAPIDA KALDI

    Fenerbahçeli futbolcuların bulunduğu otobüs maç öncesi Atatürk Stadı'nad girerken Atatürk Spor Salonu'nun kapısının tam açılamamasından dolayı içeriye girmekte zorlandı. Otobüs on dakika kadar kapıda bekledi, bu arada Fenerbahçeli taraftarlar otobüsle resim çekti. Sarı lacivertli futbolcuları taşıyan otobüs daha sonra stada giriş yaptı.  

    TRAORE YERİNE ŞAMİL KADRODA

    Bursaspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş milli takımdan geç dönen Traore'yi 18 kişilik kadroya almadı. Şamil, Fenerbahçe karşılaşmasına 18 kişilik kadroda çıkarken, Holmen'in yerine de Ozan İpek 18 kişilik kadroda yer alan isim oldu. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

    Bursaspor sahaya üzerinde Atatürk'ün "Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır"sözünün bulunduğu pankart ile çıktı. 

     Eski Femen üyesine sevgili şoku

    Tam 379 kilo verdi

    Sokağın ortasında "testis kontrolü"

    Maradona'nın aşk fotoğrafları olay yarattı!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow