hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cizrespor-Göztepe maçında olay çıktı!

    Cizrespor-Göztepe maçında olay çıktı
    expand

    Amatör Lig takımlarından Cizrespor, Türkiye Kupası 3. turunda Göztepe'yi 2-0 mağlup ederek gruplara yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cizre İlçe Stadı'nda oynanan ve tribünlerin dolu olduğu karşılaşmada ev sahibi ekip, 2. Lig temsilcisi Göztepe'yi eledi ve büyük bir sürprize imza attı.

    Cizrespor'un çok konuşulan transferi Serge Pacome Dijehoua, takımının 87. dakikadaki golüne imza attı.

    Cizre taraftarının büyük ilgi gösterdiği maçta kapalı tribünün üzerine çıkan bazı taraftarlar tehlikeli görüntüler oluşturdu. Çevrede yer alan evlerin çatılarından da karşılaşma takip edildi.

    Başkan Salih Sefinç, protokol tribününde Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e çiçek verdi.

    OTOBÜSE TAŞ

    Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçı için Cizre'ye giden Göztepe kafilesi, otobüsle Şerafettin Elçi Havaalanı'ndan Cizre Stadı'na gitti. 3 zırhlı otobüs ve 5 zırhlı araç eşliğinde stada giden sarı kırmızılı kafileye güzergah üzerindeki bazı grupların taş attığı gözlendi. Yoğun güvenlik önlemler altında Cizre'ye ulaşan Göztepe'ye statta da protesto gösterilerinde bulunuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TARAFTARLARI SAKİNLEŞTİRDİ

    Göztepe'nin ısınmak için sahaya çıkmasıyla tansiyon yükseldi. Sahaya yabancı madde atan Cizresporlu taraftarlara Başkan Salih Sefinç müdahale etti. Başkan Sefinç'in sağduyu çağrısı üzerine taraftarlar sakinleşti.

    KAŞKOLLERE İLGİ OLMADI

    EV sahibi ekibin taraftarları, Göztepe yönetiminin 2 kulüp arasında dostluk köprüsü kurmak amacıyla yaptırdığı kaşkollara ilgi göstermedi. Beyaz zemin üzerine Cizrespor ve Göztepe yazılı 1000 atkı maçtan önce tribünlere konulurken, taraftarların büyük bölümü kaşkolları sahaya attı. Seremonide İstiklal Marşı'nı ıslıkla protesto eden taraftarlar, ayağa kalkan Göztepeli yöneticilere tepki gösterdi.

    GÖZTEPE'DE 18 KİŞİLİK KADRO

    CİZRE'ye tam kadro gitmeyi planlayan Göztepe, güvenlik gerekçesiyle ilçeye 18 kişilik oyuncu kadrosuyla geldi. Teknik direktör Metin Diyadin, futbolcularından Timur, Oğuzhan, Umut, Samed, Halil gibi isimleri İzmir'de bıraktı. Yönetim ise Başkan Mehmet Sepil dahil tam kadro maçta yer aldı.

    GÖZ YAŞARTICI BOMBA

    MÜSABAKANIN 63'üncü dakikasında Göztepe korner kullanırken sahaya göz yaşartıcı bomba ve patlayıcı madde atılınca hakem futbolcuları orta sahada topladı. Emniyet birimlerinin müdahalesi sonrası maç yeniden başladı. Karşılaşmayı izlemeye gelen Şırnak Valisi Hasan İpek ve Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı güvenlik gerekçesiyle stattan erken ayrıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SOYUNMA ODASINA KADAR EŞLİK ETTİLER

    Hakemin bitiş düdüğünün ardından Cizresporlu yüzlerce taraftar sahaya indi. Takımlarının galibiyetini kutlayan Cizresporlular, Göztepeli futbolculardan forma istedi. Ev sahibi takımın oyuncuları Göztepelilere soyunma odasına kadar eşlik ederken, Cizresporlu bazı taraftarlar da sarı kırmızılı yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow