hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Cüneyt Çakır bizim için şaibelidir"

    Cüneyt Çakır bizim için şaibelidir
    expand

    Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray - Fenerbahçe maçına atanan hakem Cüneyt Çakır için "Bizim için şaibeli" açıklamasında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-kırmızılı kulübün 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda aday olmayan mevcut başkan Aysal, spor medyasının müdürleri ve temsilcileriyle bir araya geldi. Türk Telekom Arena'daki kulüp merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Aysal, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

    Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile 18 Ekim'de yapacakları derbiye atanan Cüneyt Çakır'ın, sarı-kırmızılı takım için şaibeli bir hakem olduğunu söyledi.

    Türk Telekom Arena'daki kulüp merkezinde yaptığı basın açıklamasının ardından, spor medyasının müdürleri ve temsilcileriyle gerçekleştirdiği sohbet toplantısında soruları cevaplayan Aysal, derbiye Çakır'ın atanmasının, gözdağı vermek ve sindirmek için yapılmış bir hareket olduğunu savundu.

    "Bu hafta derbiye atanan hakem konusunda da bizim endişelerimiz olmuştu. Ama çekilmiyoruz. Kasımpaşa maçında 4. dakikada kırmızı kart, bir adam dışarı atıldı, 4-0 yenildik kendi sahamızda, aynı hakem tesadüfen bu maça tayin edildi. Bu, gözdağı vermek ve sindirmek için yapılmış bir hareket. Biz bu mesajı alıyoruz. Bu hakem Dünya Kupası'nda iyi maç yönetebilir, iyi hakem olabilir ama Galatasaray maçlarında şaibelidir. Galatasaray maçları için bizim 'O yönetsin' diyeceğimiz bir hakem değil. Göreceksiniz maçı. Şimdiden söylüyorum, maçı görün ondan sonra kararınızı verin, ben de haksız çıkayım. Maçı sertleştirecek."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÜNAL AYSAL'IN AÇIKLAMALARININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

    Messi'nin Barcelona'daki 10 yılı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow