hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deportivo La Coruna - Real Madrid: 2-8

    Deportivo La Coruna - Real Madrid: 2-8
    expand

    İspanya La Liga'da kötü bir başlangıç yapan Real Madrid, 4. hafta maçında Deportivo La Coruna'yı deplasmanda 8-2 mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Riazor Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada ilk gol 29. dakikada Cristiano Ronaldo'dan geldi: 0-1. Deportivo, geri düştükten sonra oyuna yeniden ortak olmaya çalıştı ama 36'da James Rodriguez farkı 2'ye çıkardı: 0-2. Bu golden sadece 5 dakika sonra, 41'de, Real Madrid'in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo yeniden sahneye çıkarak durumu 3-0 yaptı. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

    İkinci yarı Deportivo'nun golüyle başladı. Sergio Ramos'un ceza sahası içinde rakibine yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Haris Medunjanin, farkı 2'ye indirdi: 1-3. Deportivo taraftarının umutları bu golden sonra arttı ama skorun Real Madrid lehine yeniden değişmesi fazla sürmedi.

    Süper Lig puan durumu

    66. dakikada Gareth Bale, skoru 4-1 'e getiren golü kaydetti. Bale, 75'te tekrar sahneye çıktı ve bir gol daha attı: 1-5. İlk yarının yıldızı Cristiano Ronaldo 78'de yeniden kendini gösterdi: 1-6. 84'te bu kez tabelayı değiştiren Deportivo'lu Toche oldu: 2-6. 88'de ve 90'da Real Madrid'li Javier Hernandez maçın skorunu belirleyen isim oldu: 2-8.

    İskoçya bağımsızlığa hayır deyince caps'leri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, hafta içinde Basel'e karşı oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçına da atıfta bulunarak, "İki maçta 13 gol, hiç de fena değil. İyi tepki verdik" dedi.

    Cristiano Ronaldo'yu "Harikulade bir futbolcuya sahibiz" diyerek öven İtalyan teknik adam, "İllarramendi takıma denge kattı, Javier Hernandez derinlik, Isco ise kalite. Çok yetenekli futbolculara sahibiz" şeklinde konuştu.

    Kayseri Erciyesspor - Akhisar Belediye: 1-2

    Manchester United'tan Real Madrid'e kiralık gelen ve ilk maçında 2 gol atan Meksikalı Javier Hernandez, "Büyük bir başlangıç oldu. Daha iyi şeyler yapmak için daha fazla süre almayı umuyorum" derken, Real Madridli diğer futbolculardan Marcelo, "Ne yapabileceğimizi bilen bir takımız. Bizimle ilgili hiçkimsenin şüphesi yok" ifadesini kullandı.

    Arbeloa, "Gitmem gerektiğini söyleyenler başlarını eğecekler" derken, Sergio Ramos da "İyi bir başlangıç yapamadık ancak iyimserlikle büyümeye devam ettik ve iyi tepki verdik. Arka arkaya aldığı iki galibiyet bize güven verdi" şeklinde görüş belirtti.

    80 metreden gol!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow