hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dünya İlhan Cavcav'ı konuşuyor!

    Dünya İlhan Cavcavı konuşuyor
    expand

    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın sakallarını kesmeyen futbolculara 25 bin TL para cezası uygulayacağım açıklaması dünya basınında geniş yer buldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cavcav'ın açıklamaları gazetelerin internet baskılarında tıklanma rekoru kırıyor.

    Başta ispanya ve Portekiz basını olmak üzere Brezilya, Arjantin, Kolombiya, Peru ve Meksika'da yayınlanan gazeteler Cavcav'ın bunu nasıl başaracağını merak etmeye başladılar.

    Okuyucu sitelerine çok sayıda yorumda bulunan futbolseverlerin bazıları Cavcav'ı diktatör ilan ederken bir kısmı ise Gençlerbirliği başkanının yakında bir jilet reklamına çıkacağından gündem yaratmaya başladığını idda ettiler. 

    Boğa yakma festivali eylemlere rağmen gerçekleştirildi

    İspanyol " Que" gazetesi İlhan Cavcav'ın bu açıklamasını haftanın en ilginç olayı seçti. Gazete başkanın sakal bırakan oyunculara 9 bin Euro ceza kesmesini başlığına taşıyarak futbolcularda son dönemde sakal bırakma modasının nasıl engelleneceğinin takip edilmesi gereken olayların başında geldiğini savundu. SDP gazetesi ise başlığına sakallı Meireles'in fotoğrafını taşıyarak bu yasağın diğer Türk kulüplerine sıçrayıp sıçramayacağını merak etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    El Mundo Deportivo gazetesi de " Kulübün biri sakallı oynamayı yasakladı" başlığını atarak Brezilya'nın Türkiye Milli takımı ile oynadığı dostluk maçında Neymar'ın Volkan'a attığı golün fotoğrafını göstererek " Milli takım kalecisi Volkan kötü örnek oluyor" yorumunda bulundu.

    El Desmarque gazetesi internet baskısında İlhan Cavcav'ın görüntüsünü yayınlayarak " Bu başkanın tüm futbolcularını kendisi gibi traşlı görmek istiyor " açıklaması yaptı. Meksika'da yayınlanan telediario gazetesi ise Gençlerbirliği takımının toplu halde çekilmiş takım fotoğrafını yayınlayarak " Başkanın sakalsız kadrosu " başlığını attı.

    Türkiye - Kazakistan maçı capsleri

    Alman basını da kaçırmadı

    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın kulübün futbolcularına getirdiği sakal yasağı Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild'e konu oldu.

    Bild haberi, "Türk Kulüp Başkanı Sakalı Yasaklıyor" başlığıyla verdi. İlhan Cavcav'ı Bıyıklı Başkan olarak nitelendiren gazete, "Biz Kuran okulunda değiliz. Futbolcular gençlere örnek olmak zorundalar" sözlerini aktardı.

    Haberde bundan böyle kulübün sakallı futbolculara 9 bin Euro para cezası vereceği de bildirildi.
    Haberin altına yazılan yorumlarda Alman okurlardan İlhan Cavcav'a destek geldi. Bazı Bild okurları kararı, "süper", "bravo" gibi sözlerle karşılarken, bir okur sakal yasağını uygulamanın zor olduğunu belirtti. Yorumların birinde ise, "Kendisinin boyalı bıyığı da yasağa dahil olmalı" ifadesi kullanıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yılın en iyi selfie'leri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow