hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emir Sarıgül'den Sabri açıklaması

    Emir Sarıgülden Sabri açıklaması
    expand

    Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül, Twitter hesabından gündemdeki konulara ilişkin açıklamada bulundu. Sarıgül, Sabri ile ilgili olarak da "Takımla çalışmalara başlayacağını ümit ediyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, hazırlık kampı kadrosuna alınmayan Sabri Sarıoğlu için Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sabri'nin eksik noktalarını en kısa sürede tamamlayıp takımla çalışamlara başlayacağını ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

    Son zamanlarda gündeme gelen sponsorluk konusuna da açıklık getiren Sarıgül, "Kulübümüz dünyanın en iyi finansına sahip 16. takımı. Türkiye'de 1. sırada. Şampiyonlar Ligi hedefleri, Süper Lig'in favorisi, sponsor mu bulamıyor?" dedi.

    Emir Sarıgül, yeni teknik direktörleri Prandelli hakkında ise şunları yazdı:

    "Tüm oyuncularımızla ilişkilerimi biliyorsunuzdur. Futbolcu-Yönetici ilişkisinden çok Abi-Kardeş gibiyizdir. Prandelli hocamız, takımımıza 4. Yıldızı takmak ve Şampiyonlar Liginde en iyi sonuçları almamızı sağlamak için geldi. Sn. Prandelli, Takımızı savaşan,inanan,disiplinli,daima hazır hisseden bir takım yapmak için yoğun bir şekilde çalışıyor."

    Evliliği bitiren dövme

    Gerçek aşkını açıkladı

    İşte Özge'nin yeni aşkı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow