Erkan Zengin Trabzon'u ikiye böldü!

Trabzonspor'un büyük uğraşlar sonucunda renklerine bağladığı Erken Zengin, Trabzon kamuoyunu ikiye böldü.
Erkan'ın daha önce Fenerbahçe'ye gitmek istediğini açıklamasına vurgu yapan bazı yerel gazeteler, "Trabzon'a hiç hoş gelmedin" manşetlerini atarken, birçok gazete de Erkan'ın Fenerbahçe'nin elinden alınmasının zafer olduğu görüşünde birleşti.
YANAL'IN GİDİŞİ ETKİLİ OLDU
Trabzonspor'da Erkan Zengin'in isminin gündeme geldiği ilk günden bu yana başlayan tartışmalar, futbolcunun dün gece yarısı özel uçakla kente getirilmesinin ardından iyice alevlendi. Kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın olgunlaştırdığı transferde, son olarak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da İsveç'e gitmesi büyük etki yarattı. Eski öğrencisiyle baş başa görüşen ve kafasındaki soru işaretlerini gideren Yanal'ın yanında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da, Erkan'a Trabzon'da mutlu ve verimli bir dönem geçirebileceğinin güvencesini verdi. Özellikle eski hocası Ersun Yanal'ın İsveç'e kadar gelmesinden çok etkilenen Erkan'ın da, aile fertlerinin görüşlerini alarak bu transfere onay verdiği belirtildi.
Juventus'un yeni transferine nazar değdi
Erkan'ın Trabzonspor'dan yıllık 2 milyon Euro alacağı öğrenildi. Bordo-mavililer Erkan için Eskişehirspor'a da 2 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli verdiğini daha önce KAP'a açıklamıştı.
Erkan'la bugün yapılacak son görüşmelerde aradaki küçük pürüzlerin de giderileceği ve sözleşmenin en geç yarın imzalanacağı vurgulandı.
Pandev ve Dzemaili'nin kaderleri belli oldu
YEREL BASIN İKİYE BÖLÜNDÜ
Fenerbahçe ve Trabzonspor'u karşı karşıya getiren Erkan Zengin'in bordo-mavili renklere bağlanmasına camiadan çeşitli tepkiler geldi. Erkan'ın özellikle daha önce yaptığı açıklamalarda, "Türkiye'de Fenerbahçe'den başka takımda oynamam" sözlerine vurgu yapan bazı gazeteler, Sivasspor maçına iki gün kala Ersun Yanal'ın da takımı bırakarak transfer için İsveç'e gitmesini eleştirdi. Erkan Zengin transferine en sert tepkiyi gösteren Karadeniz Gazetesi, "Trabzon'a hiç hoş gelmedin" manşetinin altında, "Erken Zengin'e taraftar diyor ki; yönetim seni istemiş olabilir ama bil ki Trabzonspor'a gönül verenler seni istemiyor" ifadelerini kullandı.
Adana Demirspor-Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?
Kuzey Ekspres Gazetesi, "Hacıosmanoğlu ve Yanal İsveç'e gidip, 'Fenerbahçe'de oynamak istiyorum' diyen Erkan'ı ikna etti. İkna zaferi! Zengin olduk!" dedi.
Taka Gazetesi ise, Erkan'a verileceği belirtilen yıllık 2 milyon Euro'ya atıfta bulunarak, "Servet döktüler. Erkan Zengin'i hocası Yanal İsveç'e giderek ikna edebildi" ifadesini kullandı.
'FENER'E YILIN GOLÜ'
Erkan Zengin transferini film gibi bir operasyona benzeten Son Nokta Gazetesi, "Fırtına'dan Fener'e yılın golü", Günebakış Gazetesi, "Erkan Trabzon'a hayırlı olsun", Karadeniz'in Sesi Gazetesi de "Yaşasın Zengin olduk" manşetleriyle çıktı.
Islanan cep telefonunu kurtarmak için bunları yapın
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Real Madrid’de bir dönem sona eriyor! Luka Modric açıkladı
Fenerbahçe’ye transfer mi oldu? Şanlıurfaspor’dan Uchenna Ogundu açıklaması
Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yakmıştı! Galatasaray yıldız futbolcunun peşine düştü...
Victor Osimhen'den Galatasaray taraftarlarını sevindiren haber!
Beşiktaş, yeni sezona flaş transferlerle başlangıç yapacak! 4 yıldız birden listede...