hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fatih Terim Galatasaray'ın yeni CEO'su olacak

    Fatih Terim Galatasarayın yeni CEOsu olacak
    expand

    Sarı-kırmızılı kulüpte Mayıs ayında yapılacak kongre için Fatih Terim'i de içeren projenin konuşulduğu öne sürüldü. Buna göre; Ali Dürüst başkan, Fatih Terim CEO olacak. Mevcut hoca Hamza Hamzaoğlu teknik adam olarak göreve devam edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Duygun Yarsuvat yönetimindeki yönetim, Mayıs ayında görevi bırakacak. Başkanlık seçimi için birçok isim geçiyor. Adnan Öztürk, Mehmet Helvacı, Faruk Süren ve Cemal Özgörkey'in yanı sıra Ali Dürüst, başkanlık koltuğunun önemli adaylarından.

    DÜRÜST VE TERİM AŞ.


    Millet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ali Dürüst, önceki seçimlerde olduğu gibi Mayıs ayında da adaylık için ikna turlarında. Maddi konular bir yana sportif anlamda daha başarılı bir takım oluşturmak için güçlü bir şekilde gelmek istiyor. Koltuğa oturduğunda Florya'nın anahtarını ve kulübün CEO (bir şirketin en üst dereceli yetkilisi) görevini Fatih Terim'e vermeyi planlıyor.

    Galatasaray havuzdan çıkıyor mu?

    HAYALDİ GERÇEK OLACAK

    2013 yılı Nisan ayında Terim'in tribüne çıkıp, teknik ekibe Hamza Hamzaoğlu'nu almak istediği konuşulmuştu. O 'model' Mayıs'tan sonra gerçeğe dönüşebilir. Türkiye 'nin Hollanda maçı sonrası grupta kaderi belli olacak. Tecrübeli hoca, ay-yıldızlı görevden belirli şartlarla ayrılıp kulübün CEO'su olacak ve Hamzaoğlu ile birlikte takımı idare edecek.

    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde klimalar patladı, bina yandı!

    Reuters yılın spor fotoğraflarını seçti

    Hamza'yı değerlendirdi

    3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Bakırköy Belediyesi'nin organizasyonunda eski milli futbolcular Hasan Şaş, Oktay Derelioğlu, İlker Yağcıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ve Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'ndan oluşan şöhretler takımı ile İstanbul Özürlüler Spor Kulübü futbolcuları gösteri maçı yaptı.

    Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde oynanan maç 3-3 berabere tamamlandı. Kamuoyunda duyarlılığı artırmak amacıyla düzenlenen maça, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de katıldı.

    'Hamza doğru bir seçim'

    Organizasyon sonrasında açıklamalarda bulunan Terim, A Milli Takım'daki yardımcısıHamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başına geçmesiyle ilgili ilk kez konuştu. Terim, "Hamza bence doğru bir seçim. Başarılı olacaktır. Hem karakteriyle, hem hocalığıyla ülkemiz inşallah başarılı bir hoca daha kazanacak" ifadelerini kullandı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow