hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe: "Bülent Yıldırım'ın baskı altında kalmayacağına..."

    Fenerbahçe: Bülent Yıldırımın baskı altında kalmayacağına...
    expand

    Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor ile yapılacak maçı yönetecek hakem Bülent Yıldırım'ın baskı altında kalmayarak görevini yapacağına inancın tam olduğunu açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-lacivertli kulüp, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun mücadelede görev alacak Bülent Yıldırım'ı aradığı yönündeki açıklamaları üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'nu da göreve davet etti.

    Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması öncesinde, misafir takımın başkanı ve yöneticilerinin, maçın hakemini etkilemeye yönelik provokatif ve manipülasyon içeren açıklamalarının dikkatle takip edildiği belirtildi.

    Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

    "Takımımıza karşı mücadele edecek takımların, sahamıza konuk olmadan önce hakemlerle ilgili yaptıkları açıklamaların artık süreklilik arz ettiğini düşünmekle birlikte, Türk futbolunda ortamı germekten başka hiçbir amaca hizmet etmeyen bu tarz açıklamalar karşısında Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarını göreve davet ediyoruz. Bununla birlikte, Merkez Hakem Kurulu tarafından bahse konu müsabakaya atanan ve Türk hakemlerinin içinde önemli bir değer olduğuna inandığımız Sayın Bülent Yıldırım'ın, söz konusu açıklamalar karşısında hiçbir baskı altında kalmayarak iki takıma da hakkaniyetle yaklaşacağına olan inancımızı kamuoyuyla paylaşırız."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan çok tartışılacak açıklama

    "TFF gerekeni yapacaktır"

    Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu, yarın Trabzonspor ile yapacakları maç öncesi rakip kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakeme yönelik açıklamaları için Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) gerekeni yapacağını söyledi.

    FBTV'ye açıklamalarda bulunan Mosturoğlu, Hacıosmanoğlu'nun ifadelerinin hoş olmadığını ve bu konuda görevli mercinin TFF olduğunu dile getirdi.

    Böyle önemli maçlar öncesinde camiaların karşı karşıya gelmesinin ve saha içi tartışmaların saha dışına taşmasının büyük bir problem yarattığını belirten Şekip Mosturoğlu, "Dikkat etmek gerekiyor. Bizim için takımımızın başarısı önemli. Sahada yapacakları önemli. Futbol Federasyonu gerekeni yapacaktır" dedi.

    Trabzonspor ile oynayacakları maçı değerlendiren sarı-lacivertli kulübün yöneticisi, "Favori takım biziz. Her maçı final olarak görüyoruz. Final olarak gördüğümüz bu maçı da kazanıp, şampiyonluk ve 4. yıldız yolunda önemli bir engeli aşmış olacağız. Camia olarak bu mücadeleye hazırız. Buradan yüzümüzün akıyla çıkacağız" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şekip Mosturoğlu, Passolig uygulamasından itibaren taraftarın eksik olduğunu, Trabzonspor maçıyla seyircilerine yeniden kavuşacaklarını kaydetti.

    Türkiye'ye üçlü averaj şoku!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow