hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe kendi sahasında berabere kaldı

    Fenerbahçe kendi sahasında berabere kaldı
    expand

    Spor Toto Süper Lig'in 11. Haftasında Fenerbahçe sahasında Eskişehirspor'u ağırladı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 19.00'da başlayan mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hakem Tolga Özkalfa'nın yönettiği maçta Fenerbahçe'nin gollerini 69'uncu dakikada Webo, 90+3'de Sow atarken, Eskişehirspor'un gollerini 28'inci dakikada Erkan Zengin ve 87'nci dakikada Rogelio Funes Mori kaydetti. Öte yandan Fenerbahçeli oyuncu Emre Belözoğlu 85'inci dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

    Maçın ardından basın mensuplarının olduğu bölgeye gelen ve forma imzalarken kendi kendine konuştuğu görülen kaptan, derdini anlatmak istercesine ve basın mensuplarının duymasını da isteyerek; "Ben 'Allah sizi bildigi gibi yapsin' dedim. Hakemse bu lafı 'Allah belanızı versin' diye anladı ve öyle yorumladı" ifadelerini kullandı. Kaptan Emre mikrofonlara konuşmazken forma imzalarken sarfettiği bu sözler dikkat çekti.

    Emre Belözoğlu maç sonrası kendisini savundu

    ''Ben oyuncularımı tebrik ediyorum''

    Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Fenerbahçe maçının ardından basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada kendisine laf atan ve Fenerbahçe tafartarı olduğunu ifade eden bir kişi ile tartıştı. Tartışma sırasında Başkan Hoşcan polislerden taraftarın çıkartılmasını istedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eskişehirspor'un çok güzel bir oyun sergilediğini belirten Başkan Hoşcan, ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Hakem hataları ile ilgili yorumu burada yapmak zorunda kalıyorum. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in ne kadar duyarlı olduğunu biliyoruz. Ama hakemlerin verilen kararlarda cesur olmasını bekliyoruz. Son dakikaya kadar bekletilip 90+5. dakikada böyle bir kararla haklı olan galibiyetin bu kadar engellemesini esefle kınıyorum" şeklinde konuştu.

    Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında Türkiye rekoru kırıldı

    Melo'dan olay tweet

    Fenerbahçe'nin 90+2. dakikada Eskişehirspor karşısında kazandığı penaltı atışı sonrası Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Melo'dan ilginç bir tweet geldi. Hakem Tolga Özkalfa'nın Fenerbahçe lehine verdiği penaltı kararı sonrası Melo, çeşitli simgeler kullandı. Felipe Melo'nun bu tweeti ''görmedim, duymadım, bilmiyorum'' anlamına gelen "üç maymun" şeklinde yorumlandı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow