hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'den ikinci Feghouli açıklaması

    Fenerbahçeden ikinci Feghouli açıklaması
    expand

    Fenerbahçe, transferini bitirmek için Valencia'dan yanıt beklediği Cezayirli golcü Sofiane Feghouli hakkında 24 saat içerisinde ikinci açıklamasını yaptı. Sarı Lacivertliler, 25 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeliyle ilgili çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Valencia’nın oyuncusu Sofiane Feghouli hakkında dün yapılan kulüp açıklamamıza rağmen, bugün bazı yazılı basında oyuncunun bonservis bedeli ve transfer ücretiyle ilgili çıkan yalan haberler devam etmektedir.

    Açıklamada da belirtildiği üzere, kulübümüz oyuncu Feghouli ve menajeri ile herhangi bir görüşme yapmamış olmasına rağmen bugün tarihli gazeteler bonservis bedeli ve transfer ücretleriyle ilgili yalan habercilik anlayışlarını sürdürmektedirler.

    Real Madrid - Galatasaray: 2-1 (Maç Özeti)

    Bu nedenle bir kez daha tekrarlamak isteriz ki, kulübümüz oyuncu Feghouli ile ilgili Valencia Kulübü’ne başvuruda bulunmuştur ve kendilerinden yanıt beklemektedir.

    Bu gazetelerin, bu tarz yalan ve manipülatif haberlerine itibar edilmemesini ve dün de olduğu gibi bugün ve bundan sonra da bu tür doğru olmayan transfer haberleri için ilgili basın kuruluşlarını SPK’ya şikâyet ettiğimizin bilinmesini kamuoyuna duyururuz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow