hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Fenerbahçe'yi yenerek şampiyon olacağız"

    Fenerbahçeyi yenerek şampiyon olacağız
    expand

    Galatasaray Kulübü'nün Taç Spor Tesisleri ile kurduğu ortaklığın tanıtımında sarı kırmızılı yöneticiler ilginç açıklamalar yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mayıs ayında yapılacak kongrede adı başkan adayları arasında geçen Dursun Özbek, şimdilik sadece bu yönetimdeki görevlerine odaklandığını belirtip şunları söyledi:

    "Galatasaray'da bir deyim vardır, 'görev alınmaz verilir'. Seçim zamanı camia içinde uygun görülen arkadaşlar çıkıp aday olacaklardır. Galatasaray camiası içinde müthiş bir insan potansiyeli var. Mutlaka ehil insanlar göreve gelecek. Biz bu kısa dönemde çok uyumlu bir yönetim olduk. Umarım gelecek yönetimler de öyle olur."

    Bu arada Dursun Özbek'e, "Mayıs ayında yapılacak kongrenin ligdeki şampiyonluğun belli olacağı günlere denk gelmesi sorun olur mu?" sorusu yöneltilince, Özbek, "Kongre için belirlenmiş bir tarih. Uygun bir tarih. Şampiyonluk yarışında bir sıkıntı olmaz" yanıtını verdi.

    Spor tarihinin unutulmaz sözleri

    Ancak aynı soruya karşı söze giren 2. Başkan Hamdi Yasaman ise, "Fenerbahçe'yi Fenerbahçe'de yenerek şampiyon olacağız. Seçim tarihinin ne önemi var" dilerek lig yarışı için ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hamdi Yasaman, bu sözlerinin ardından devletin özellikle amatör sporlar için sadece Galatasaray'a değil, tüm kulüplere yardımcı olması gerektiğini dile getirerek, sözlerine şöyle devam etti:

    "Amatör sporlar için futbol gelirlerinden devlet kesinti yapıyor ve bu kesintiler ciddi rakamlara ulaşıyor. Yüzde 15'i bulan kesintiler var. Devlet bu kesintileri kaldırmalı ve federasyon da buna göre kanun taslağı hazırlanmasında yardımcı olmalı."

    2020'de muhtemelen olmayacak 13 şey

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow