hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Bundesliga'ya geçiyor!

    Galatasaray Bundesligaya geçiyor
    expand

    Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal, eski teknik direktör Cesare Prandelli ile Galatasaray'ın ayrılığı süresince yaşanan sözleşme polemiklerine son günlerde yakın çevresine yaptığı konuşmalarla noktayı koydu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalyan teknik adamla imzalanan kontratta kesinlikle ekstra bir tazminat olmadığını arkadaşlarına anlatan Aysal, "Prandelli ile yaptığımız sözleşme çok açık, karşılıklı olarak tazminat bulunmuyor. Ayrıca Prandelli çeşitli Avrupa Ligleri'nde takım yönetecek diye bir madde de yok. Görüşmelerimiz sırasında 'Bir gün böyle bir projemiz olabilir' diye aramızda bir konuşma geçti, hepsi bu" diyerek tartışılan iki konuyu da açıklığa kavuşturdu.

    Adresi Bundesliga

    Aysal bu konuyla ilgili başka projelerinin de olduğunu ve mevcut yönetimlerle uyum sağlayabilirlerse bu düşüncelerini bir gün hayata geçirebileceğini de dostlarıyla paylaştı. İki ana proje üzerinde yoğunlaştığını belirten Aysal, "Avrupa Futbolu çabuk ilerliyor, UEFA ve FİFA artık daha sıkı denetim gösteriyor. Kulüplerin kişilere bağımlı olmasını engellemek için yoğun çaba sarfediyorlar. Türk takımlarının Avrupa Kupaları'na katılamama tehlikesine karşı ve Galatasaray armasının değerini en yüksek seviyeye çıkarmak adına en önemli projem, bir Avrupa Kulübü'ne ortak olarak iyi bir ligde Galatasaray ismiyle mücadele etmek. Bu iş için de Türk seyirci avantajı olan Bundesliga çok uygun" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fanatik'teki haberin tamamını okumak için tıklayın.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow