Galatasaray'a 4 göndermesi yaptı, 9 gol yedi

Balçova kalecisi Engin Kaya, yediği 9 golün ardından sosyal medyada gecenin konusu oldu.
Galatasaray, İzmir'de kupa maçında deplasmanda 3. Lig 3. Grup takımlarından FBM Makina Balçova Yaşamspor ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızı takım sahadan tarihi bir skorla ayrılarak 1-0 geriye düştüğü maçta Balçova kalesine tam 9 gol gönderdi ve 3 puanı farklı bir skorla aldı.
Galatasaray’ın Arsenal’e 4-1 yenildiği maçtan sonra twitter hesabından “Yine mi 4, darısı başımıza, bir de biz atalım” mesajı yollayan Balçova kalecisi Engin Kaya, yediği 9 golün ardından sosyal medyada gecenin konusu oldu.
Engin Kaya bu yorumundan sonra Galatasaray kaşısında kalesinde Goran Pandev 3, Olcan Adın 2, Yekta Kurtuluş 2, Hamit Altıntop ve genç oyuncu Sinan Gümüş'ten olmak üzere kalesinde tam 9 gol gördü ve adını tarihe yazdırdı.
İşte Engin Kaya'nın o tweeti: