hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde zorlu rakipler

    Galatasaraya Şampiyonlar Liginde zorlu rakipler
    expand

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın kurada üçüncü torbada yer alması beklenirken, ilk iki torba göz korkuttu. İlk bölüm, 7 üst düzey şampiyondan oluşuyor. 2. torbada ise Real Madrid, Manchester City gibi devler Aslan'ı bekliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezonu şampiyonluk apoleti ve 4. yıldızla açan Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi heyecanı şimdiden başladı.

    Üst üste 4. sezonda grup aşamasına direkt katılma başarısı gösteren sarı-kırmızılı kulüp, UEFA’nın sistemi değiştirmesiyle zorlu bir yolculuğa çıkacak. Belirlenen yeni kurala göre UEFA sıralamasında ilk 7’de olan ülkelerin şampiyonları direkt 1. torbayı oluşturdu. Bu nedenle de 2. torbada birbirinden güçlü rakipler denk geldi.

    Ona sakın Depay demeyin!

    Galatasaray son dakika transfer haberleri (21 Ağustos)

    Şu anda Şampiyonlar Ligi’nde play-off maçlarının devam etmesi sebebiyle 3. ve 4. torbalar da daha netleşmedi. Ancak temsilcimiz Galatasaray’ın 50.020 puanla 3. torbaya yerleşmesi bekleniyor.

    İlk torbada Barcelona, Chelsea, Bayern Münih, Benfica, Juventus, Zenit, PSG ve PSV gibi ülke şampiyonları var. Ancak ikinci torba ise daha iç karartıcı olarak dikkat çekiyor. Başta Real Madrid ve Manchester City gibi takımlar olmak üzere Arsenal, Porto ve Atletico Madrid, Cim-Bom’un rakip adayları arasında görülüyor. (Milliyet)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow