hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Guardiola 17 yaşındaki Türk golcüye talip

    Guardiola 17 yaşındaki Türk golcüye talip
    expand

    Bayern Münih Teknik Direktörü Joseph Guardiola, Enes Ünal'ı takımında görmek istiyor. İngiliz devlerinin de 17 yaşındaki forvetin peşinde olduğu belirtiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursaspor ara transferin en yoğun takımlarından...

    Yeşil-Beyazlılar, Ozan Tufan için Fenerbahçe’yle pazarlıklarını sürdürüyor. Serdar Aziz ve Fernandao gibi parlayan yıldızlarıyla ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Yönetim bir yandan takviye çalışmaları yaparken diğer yandan da UEFA’nın verdiği cezayı kaldırmak için kaynak üretmeye çabalıyor.

    Tüm bu yoğun gündemin arasında dün Almanlar’dan öyle bir iddia geldi ki, bir anda gündeme yerleşti. Sport1 kanalında yayınlanan haber Bursaspor’un 17 yaşındaki yıldız adayı Enes Ünal’la ilgiliydi. İddiaya göre Bayern Münih’in hocası Joseph Guardiola, özel olarak izlettiği Enes’i kadrosunda görmek istiyor.

    Ayrıca Manchester City ve Chelsea gibi Ada devlerinin de gelecek vaadeden futbolcuyu takip ettiği öne sürüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Obama San Antonio Spurs'u Beyaz Saray'da ağırladı

    Teklifler an meselesi

    İsmi bir süredir Lazio ve M.Gladbach gibi takımlarla da anılan Enes’in böyle bir haberde anılması bile Bursalılar’ı heyecanlandırmaya yetti.

    Ulaşılan kulüp yetkililerine göre henüz Timsah’la resmi olarak iletişime geçen bir takım yok. Ancak gelişmeler gösteriyor ki, Yeşil-Beyazlı takıma tekliflerin gelmesi an meselesi.

    S6 buysa S5'ten farkı ne?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow