hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Guardiola Bayern'den ayrılıyor, yerine bomba bir isim geliyor

    Guardiola Bayernden ayrılıyor, yerine bomba bir isim geliyor
    expand

    Şampiyonlar Ligi'nde sakatların da etkisiyle alınan Porto yenilgisi, ardından uzun yıllardır kulübün doktorluğunu yapan Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt'ın görevden ayrılmasının ardından, Bayern Münih'te Pep Guardiola'nın geleceği tartışılmaya başlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dün basın toplantısında konuşan İspanyol teknik adam, 38 yıldır kulüpte görev yapan sağlık ekibinin istifasını ''Kişisel alınmış bir karar'' olarak nitelendirirken, ''Ona karşı saygım büyüktü, aynı şekilde de aldığı karara da saygı duyuyorum'' ifadelerlni kullanmıştı.

    İspanyol AS gazetesinin haberine göre, yaşanan son gelişmeler ve Guardiola'nın sportif direktör Matthias Sammer ve başkan Karl Heinz Rummenigge ile zaman zaman yaşadığı sorunlar nedeniyle, İspanyol teknik adamla Bavyera ekibinin yol ayrımına geldiği belirtildi.

    Pep City'ye, Klopp Bayern'e!

    Geçtiğimiz günlerde Borussia Dortmund'daki görevinden sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Jurgen Klopp'un, yeni sezonda Bayern Münih'e gideceği iddia edilirken Pep Guardiola'nın, bu sezon İngiltere Premier Lig'de istediğini bulamayan Manchester City ile anlaşacağı öne sürüldü.

    Oktay Kaynarca Twitter'dan cevap verdi

    Klopp'un yerine Tuchel

    Jurgen Klopp'ün görevini bırakacağını açıklamasının ardından, Borussia Dortmund'un yeni sezon için Thomas Tuchel ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

    Henüz 1 yaşında ama ayda 20 bin TL kazanıyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow