hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Hakemlerle şampiyon olacakcak hiç olmayalım"

    Hakemlerle şampiyon olacakcak hiç olmayalım
    expand

    Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi; 'Hakemlerle şampiyon olacaksak hiç olmayalım' diyerek son günlerde yaşanan Beşiktaş'ın kollandığı şeklindeki tartışmalara noktayı koydu.

    Siyah-Beyazlı kulübün geleneksel olarak yapılan bayramlaşma töreni konuşmasında ve sonrasında da verdiği röportajda stat konusu ve şampiyonluk yarışına değinen Çebi, Fenerbahçe'nin geçen sezon stat konusunda samimi davranmadığını da dile getirdi.

    'ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA BİR ŞEY HAYAL ETMEYECEĞİZ'

    Süper Lig'de lider olmalarını değerlendiren Çebi; 'Öncelikle tüm Türk halkının bayramını kutluyorum. Ben lig başlarken söylemiştim, şampiyonluktan başka bir şey hayal etmeyeceğiz, hayal etmeyin diye. Şampiyonluktan başka bir şey hayal etmeyecek olan bir takımın şampiyon olabilmesi için lider olması gerekiyor ve uzun bir süreci lider olarak bitirmesi gerekiyor. İnşallah Allah bize burada durmayı ve lider olarak devam etmeyi nasip eder. Yenilmezliğimiz var inşallah bu böyle devam eder' diye konuştu.


    'KOCA BEŞİKTAŞ'I KOCA İSTANBUL'UN İÇİNDE MİSAFİR EDEMİYORLARSA HAYRET EDERİM'

    Ahmet Nur Çebi, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın stat konusunda olumsuz görüş bildirmesinin sorulması üzerine; 'Sayın başkanla Göksel beyin bu Çarşamba-Perşembe konu ile ilgili özel görüşmeleri olacak. Ön yapılan görüşmede sıcak bakılmıştı, nasıl böyle bir ifade olmuş onu anlayabilmiş değilim. Ancak şunu söylemek istiyorum eğer gerçekten böyle bir ifade var ise koca bir Beşiktaş'ı koca İstanbul'un içine misafir edip kabul edemediyse hayret ederim. Çok üzülürüm. Beşiktaş, İstanbul'un ilk takımıdır en büyük takımıdır. Zor günlerinde eğer burada misafir olabileceği bir stat bulamıyorsa kulüplerin gerçekten oturup iyi değerlendirmesi lazım. Hoş olmuyor bu gidişat böyle' diye cevap verdi.

    'FENERBAHÇE STAT KONUSUNDA SAMİMİ DAVRANMADI'

    Stat konusunda Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yıl söylenildiği gibi davranmadığını belirten Çebi, 'Vallahi buyursunlar gelsinler dediler, ben dürüst davranmak zorundayım. Biz de gittik tekrar kapılarını çaldık sonra öyle böyle diyerek 'Galatasaray versin ondan sonra' diyerek mazeret beyan edildi. Onu da çok samimi bulmadığımı buradan ifade etmek istiyorum' şeklinde konuştu.

    Mutlaka izlemeniz gereken 100 film
     
    'EĞER HAKEMLERLE ŞAMPİYON OLACAKSAK OLMAYIVERELİM, BENİM CAMİAM ZATEN BUNU İSTEMEZ'

    Beşiktaş'ın bu haftaki galibiyeti sonrası yaşana tartışmalara değinen Ahmet Nur Çebi düşüncelerini 'Beşiktaş'ın kollanıp kollanmadığını geriye dönüp bütün maçlara bakarsanız cevabını kendiniz bulursunuz. Bugüne kadar Beşiktaş hakem hatalarından en fazla zayiat görmüş takımdır. En son oynanan Balıkesir maçından önceki Eskişehir Rize maçlarına bakın Beşiktaş'ın hakkını yendiğini göreceksiniz. Sonuç itibari ile bir maçta Beşiktaş'ın lehine karar verdiği iddia edilen kararlarla ilgili bunu genelleme yapamazsınız. Beşiktaş her zaman hakkıyla şampiyon olabilecek güçtedir. Eğer hakemlerle beraber olacaksak ta olmayıverelim. Benim camiam zaten bunu hiç te istemez. Açık söylüyorum bu Beşiktaş'a gurur kırıcı bir şeydir. Dolayısıyla ben hakemlerin bizi kolladığını böyle mesajlar verilmeye çalışıldığını duyuyorum. Teessüf ediyorum bunları söyleyenlere. Beşiktaş'ı iyi tanımayan kişiler bunları söyleyenler Beşiktaş'a yakışmayan ifadeleri Beşiktaş'a uydurmaya çalışıyorlar. Yakışmıyor bunlar' diye ifade etti.
     
    Hollywood filmlerinde sevişme sahnesi nasıl çekiliyor?

    Yaşanan sakatlıkların futbolun fıtratında olduğunu söyleyen Çebi özellikle Anadolu takımlarında oynayan genç futbolcuların daha dikkatli olmalarını temenni etti.

    'HADİ ORDAN BİZİ BOZAMAZSINIZ'

    Bayramlaşma töreninde kongre üyelerine de hitap eden Çebi birlik ve beraberliğe çok ihtiyaçları olan bir dönemden geçtiklerini ve bayramlaşmadaki bu güzel görüntü ile 'hadi ordan bizi bozamazsınız,bizim birlik ve beraberliğimize engel olamazsınız mesajını vereceğiz' dedi.
     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow