hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hollanda - Türkiye maçının canlı yayını kurtuldu!

    Hollanda - Türkiye maçının canlı yayını kurtuldu
    expand

    Saran Grubu, Hollanda-Türkiye maçının naklen yayını ile ilgili yaşanan sorun nedeniyle bir açıklama yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Show TV'nin yönetimini devralan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF), yayın hakları daha önceden alınan Hollanda-Türkiye maçını yayınlamayacağını açıklaması sonrası ortaya çıkan kriz daha sonra çözülmüş ve Show TV'nin yayına devam edeceği açıklanmıştı.

    2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2018 Dünya Kupası yayın haklarını Show TV'ye satan Saran Grubu, konu ile ilgili olarak bugün önemli bir açıklama yaptı. Ünlü iş adamı Sadettin Saran'ın sahibi olduğu Saran Holding tarafından yapılan açıklama, şöyle:

    "Kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz ki; UEFA tarafından milli maç yayınları konusunda yetkilendirilmiş tek kuruluş olarak, konuyla ilgili UEFA'nın ilgili birimleri ile gerekli temaslar tarafımızdan kurulmuş olup, Hollanda-Türkiye ve Lüksemburg-Türkiye maçlarının yayını ile ilgili çıkabilecek herhangi bir sorunu engellemek adına gerekli bütün teminatlar kuruluşumuz tarafından UEFA'ya verilmiştir. Bu haftaki milli maç yayınlarının hemen sonrasında ise, resmi yayıncı kuruluş ile masaya oturarak, ülke spor gündeminde önemli bir yer kaplayan bu konuyla ilgili, ortak ve kalıcı bir çözüm üretebileceğimizi ümit ediyoruz."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA'nın gerekçeli kararı Trabzonspor'a ulaştı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow