hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İki genç Türk futbolcu İtalya'ya transfer oluyor

    İki genç Türk futbolcu İtalyaya transfer oluyor
    expand

    Serie A kulüpleri transferde gözünü Türkiye'ye çevirdi. Devre arasında Lazio ve Roma'nın iki oyuncunun transfer için Türkiye'ye gelebileceği iddia ediliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalya Ligi Serie A'nın iki güçlü kulübü Roma ve Lazio'nun, devre arası transferi için Türkiye'den iki oyuncuyu gözlerine kestirdiği iddia edildi.

    İtalyan spor haber portalı calciomercato.com sitesinde yapılan habere göre, Lazio'nun Trabzonspor forması giyen Yusuf Erdoğan için, Roma'nın ise Bursaspor'un 1997 doğumlu oyuncusu Enes Ünal için girişimlerde bulunacağı ifade edildi.

    Haberde, 17 yaşındaki Enes Ünal'ın fiziksel olarak güçlü ve aynı zamanda teknik bir oyuncu olduğu ve Roma scout ekibinin genç oyuncuyu geçtiğimiz Mayıs ayında Malta'da düzenlenen U-17 şampiyonasından bu yana takip ettiği ileri sürüldü. Öte yanddan calciomercato.com, Enes'i Borussia Dortmund ve Schalke kulüplerinin yakından takip ettiğini iddia etti.

    Trabzonspor forması giyen Yusuf Erdoğan'ın bire birlerde etkili bir kanat oyuncusu olarak tanıtıldığı haberde, Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'nin bu transferle özel olarak ilgileneceği öne sürüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aziz Yıldırım'dan bomba açıklama

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow