hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte Galatasaray ve Beşiktaş'ın hazırlık maçları

    İşte Galatasaray ve Beşiktaşın hazırlık maçları
    expand

    Süper Lig ekipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın kamp programları ve hazırlık maçları açıklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Futbol Takımı, 2014-2015 sezonu hazırlıkları kapsamında 11-24 Temmuz tarihlerinde Avusturya'da kamp yapacak.

    Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Avusturya'daki hazırlık kampı sırasında dört maça çıkacak Galatasaray, 15 Temmuz Salı günü Linzer Stadı'nda Avusturya 1. Lig takımlarından Lask Linz ile karşılaşacak. Müsabaka TSİ 19.30'da başlayacak.

    "Cim Bom", Avusturya kampındaki ikinci maçında Bundesliga ekiplerinden Bayer 04 Leverkusen ile mücadele edecek. Maç, 19 Temmuz Cumartesi günü TSİ 19.00'da SV Seekirchen sahasında oynanacak.

    Vizyonda bu hafta: 20 Haziran 2014

    Galatasaray, 21 Temmuz Pazartesi günü ise Avusturya 3. Lig ekiplerinden SK Vorwarts Steyr'a rakip olacak. Mücadele, Steyr Stadı'nda TSİ 19.30'da başlayacak.

    Sarı-kırmızılı takım, kamptaki son maçında ise 23 Temmuz Çarşamba günü TSİ 19.30'da Ernst Happel Stadı'nda Rapid Wien ile karşılaşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın yurt dışı hazırlık maçı programı belli oldu

    Beşiktaş'ın yeni sezon öncesinde Almanya ve İngiltere'de yapacağı kamplar sırasında oynayacağı hazırlık maçlarının programı belli oldu.

    Siyah-beyazlı kulübün açıklamasına göre, 29 Haziran'da Almanya'ya hareket edecek Beşiktaş Futbol Takımı, Bielefeld kasabası yakınlarında bulunan Marienfeld bölgesindeki Residans Klosterpforte'de 10 Temmuz'a kadar kamp yapacak. "Kara Kartallar" Almanya kampında bu ülkenin bölgesel lig takımlarından SC Verl ile 6 Temmuz Pazar günü, SV Rödinghausen ile ise 9 Temmuz Çarşamba günü karşılaşacak.

    En iyi "trafoya kedi girdi" caps'leri

    İngiltere'nin Leeds şehrinin Yorkshire bölgesinde 13-24 Temmuz tarihlerinde ikinci etap kampını geçirecek siyah-beyazlı ekip, 15 Temmuz Salı günü İngiltere'nin Wigan Athletics, 19 Temmuz Cumartesi günü Belçika'nın KV Oostende, 21 Temmuz Pazartesi günü İngiliz temsilcisi Notss Country ve 24 Temmuz Perşembe günü de Almanya'nın Mainz takımıyla mücadele edecek.

    Notss Country takımıyla oynanacak hazırlık maçının programında değişikliğe gidilebileceği bildirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow