hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lampard eski takımı Chelsea'ye çelme taktı

    Lampard eski takımı Chelseaye çelme taktı
    expand

    İngiltere Premier Ligi'nde sonucu merakla beklenen maçta Manchester City ile Chelsea 1-1 berabere kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk yarısı City'nin top hakimiyetinde geçen maçın ikinci yarısının 66. dakikasında Pablo Zabaleta'nın ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle maçın rengi değişti.

    Maçın 63. dakikasında Ramires'in yerine oyuna giren Andre Schürrle, 71. dakikada Eden Hazard'ın asistiyle Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi.

    10 kişi kalan City, skor olarak da geriye düşünce önce Dzeko'nun yerine Sagna'yı sonra da Fernandinho'nun yerine Jesus Navas'ı sahaya sürerek oyuna tutunmaya çalıştı.

    Leicester City - Manchester United: 5-3

    Ancak City'nin imdadında daha geçen seneye kadar Chelsea'de oynayan Frank Lampard yetişti. 78. dakikada City formasıyla Chelsea'ya karşı oyuna giren tecrübeli futbolcu, James Milner'ın 85. dakikadaki asistine gole çevirerek 3 puanı alacağına inanan Chelsea'yi şoke etti.

    Gençlik yıllarından bu yana Chelsea'de forma giyen İngiliz orta saha Frank LampardManchester City ile eski takımının ağlarını havalandırmayı başardı. Golden sonra yanına yaklaşan arkadaşlarını durduran tecrübeli futbolcu, sevinç gösterisinde bulunmayarak iki takım taraftarının da alkışını topladı.

    Israrla Stamford Bridge'de kalmak istediğini belirtmesine karşın Jose Mourinho tarafından gözden çıkarılan Lampard, geçen senenin şampiyonu Manchester City ile sözleşme imzalamıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

    Balıkesirspor - Galatasaray maçı caps'leri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow