hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Luis Suarez: "Kötü muamele gördüm"

    Luis Suarez: Kötü muamele gördüm
    expand

    Barcelona'nın Uruguaylı golcüsü Luis Suarez, geçen yıl düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda İtalyan futbolcu Giorgio Chiellini'yi ısırmasının ardından "holigandan daha kötü" muamele gördüğünü söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alman basınına konuşan Suarez, 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Uruguay formasıyla İtalyan Giorgio Chiellini'yi omzundan ısırması gerekçesiyle 4 ay futbolla ilgili tüm aktivitelerden men cezası almasının ardından geçen süreçte yaşadığı sıkıntıları anlattı.

    Suarez, olayın yaşandığı maçın ertesi günü Brezilya'da takım kafilesiyle kaldığı otelden ayrılmak zorunda kaldığını belirterek, FIFA'lı yetkililer tarafından gördüğü muameleyi unutamadığını ve bu durumun hala kendisini rahatsız ettiğini söyledi.

    Kendisine ağır bir ceza verildiğini kaydeden Uruguaylı golcü Suarez, "Ceza almak başka şey ama ben antrenmana bile çıkamıyordum. Başlarda, bir holigandan daha kötü muamele gördüm" diye konuştu.

    Onlar da Londra metrosunun yakışıklıları

    Cezası nedeniyle antrenman sahasına gitmesinin bile yasaklandığını hatırlatan 28 yaşındaki golcü, "Uruguay'da tatildeyken, kuzenlerimin forma giydiği PAF takımı maçlarına bile gitmekten korktum çünkü cezam bir futbol sahası yakınında bulunmamı yasaklıyordu. Bu durumu bugün bile anlayamıyorum" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), FIFA'nın verdiği cezayı daha sonra hafifleterek Suarez'in futboldan uzak kaldığı dönemde antrenmanlara çıkmasına izin vermişti. Uruguaylı futbolcu, ceza süresinin dolmasının ardından Barcelona formasıyla çıktığı 29 maçta 14 gol ve 15 asistlik bir performans sergiledi.

    "Bir şey deniyoruz" diye piyasaya sürülüp elde kalan 10 telefon!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow