hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "ManU'nun 100 milyon sterlinlik transfer yapması lazım"

    ManUnun 100 milyon sterlinlik transfer yapması lazım
    expand

    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın eski futbolcusu Phil Neville, İngiliz ekibinin ligde başarılı olabilmesi için transfere ihtiyacı olduğunu savundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiliz basınına konuşan Neville, ligde Leicester City deplasmanında 3-1 öne geçmesine rağmen karşılaşmadan 5-3 yenik ayrılan Manchester United için mücadelenin "sürpriz bir sonuç olarak değerlendirilemeyeceğini" öne sürdü.

    "Kırmızı Şeytanlar"ın yaz transfer döneminde 191 milyon avro harcadığının farkında olduğunu vurgulayan Neville, "Yine de şampiyonluk yarışına dahil olabilmeleri için önümüzdeki iki transfer sezonunda da yüksek miktarda harcama yapmalılar, belki 100 milyon sterlin" değerlendirmesinde bulundu.

    Düşündüren reklamlar

    Manchester United'ın Leicester City karşısında defansif anlamda büyük sıkıntı yaşadığını belirten Neville, "Savunmada lider, deneyimli ve kaliteli bir oyuncunun eksikliğini yaşadılar. Takımın skoru koruyacak gücü yoktu ve dengesiz bir oyun sergiledi" ifadelerini kullandı.

    Neville, Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal'in elinde Radamel Falcao, Robin van Persie ve Wayne Ronney gibi yıldız futbolcular yer almasının önemi olmadığını, iyi defans yapamayan bir takımın kaybetmeye mahkum olduğunu vurguladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu yılın dizisi hangisi olacak?

    İngiliz eski futbolcu, Manchester United'ın iyi bir stoper ve oyun kurucuyu kadrosuna katması gerektiğini de belirtti.

    Manchester United, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Angel di Maria, Radamel Falcao, Luke Shaw, Marcos Rojo ve Daley Blind'in bonservis ve kiralama bedellerine toplam 191 milyon avro ödemesine rağmen Premier Lig'de 5 hafta sonunda 5 puanla 12. sırada bulunuyor.

    Utandıran aile fotoğrafları

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow