hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marsilya başkanı serbest bırakıldı

    Marsilya başkanı serbest bırakıldı
    expand

    Fransa'da transferde usulsüzlük yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan Olympique Marsilya Başkanı Vincent Labrune ile yardımcısı Philippe Perez, kulübün eski yöneticileri Pape Diouf ve Jean-Claude Dassier serbest bırakıldılar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olympique Marsilya Kulübü'nden yapılan açıklamada, transferde usulsüzlük iddiaları ile salı gününden bu yana gözaltında tutulan Vincent Labrune ve Philippe Perez'in sorgulamalarının tamamlandığı ve serbest bırakıldıkları bildirildi. Labrune ve Perez'in yanı sıra gözaltı süreçleri tamamlanan kulübün eski yöneticileri Pape Diouf ve Jean-Claude Dassier'in de salıverildiği aktarıldı.

    İddialar doğrultusunda kulüp yöneticileri, menajerler ve avukatların da aralarında bulunduğu birçok kişinin ifadesine başvurulmuştu. Kulübün yöneticileri, takımın golcü futbolcusu Andre-Pierre Gignac'ın transferinde usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Söz konusu yöneticilerin, Touluse'dan Olympique Marsilya'ya 16 milyon avro karşılığında transfer edilen Fransız golcünün bonservis bedelinden komisyon payı aldığı iddia ediliyor.

    Marsilya'da 2010 yılında Dassier başkanlık görevini sürdürürken, Labrune ise kulübün finans sorumlusu olarak görev yapıyordu.

    Sahaya indiler, futbolcuları soyup soğana çevirdiler!

    Audi'nin 2016 model TT Roadster ve TTS'i

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow