hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Messi'ye söz verildi: Luis Enrique kovuluyor!

    Messiye söz verildi: Luis Enrique kovuluyor
    expand

    Barcelona'da, 1-0 kaybedilen Real Sociedad maçında yedek başlayan Lionel Messi ile teknik direktör Luis Enrique arasındaki kriz büyüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NTV Spor'da yer alan habere göre; Pazartesi antrenmana çıkmayan Messi'ye gün boyu ulaşılamadı. Bunun üzerine teknik direktör Luis Enrique, Arjantinli oyuncuya ceza verme kararı aldı.

    Ancak araya giren Xavi, Iniesta ve Busquets, Messi'ye ceza vermenin kaosu daha da arttıracağını belirterek Luis Enrique'yi ikna etmeyi başardı.

    Fakat bunu öğrenen Messi, Barcelona yönetimine "Ya ben ya da Luis Enrique" restini çekti.

    İspanyol radyosu Cadena Cope, Katalan kulübünde yönetimin Arjantinli yıldıza Luis Enrique'nin kovulacağı yönünde söz verdiğini öne sürdü.

    Eskişehirspor'da yeniden Skibbe dönemi

    Rijkaard mı geliyor?

    Barcelona'da yaşanan Luis Enrique-Messi gerginliğinin ardından Katalan ekibi hoca değişikliğine gidebilir. Real Sociedad maçında yedek bırakılmasına sinirlenen teknik direktör Luis Enrique ile oyuncu arasındaki ipler kopmuştu.
     
    İspanya'daki bir kısım medyanın haberine göre Barça yeni bir teknik adam düşünüyor. Şu anda boşta olan, takımın eski çalıştırıcısı Frank Rijkaard'ın göreve getirileceği belirtiliyor.
     
    Luis Enrique'nin kaderini ise sıradaki Atletico Madrid maçı belirleyecek. Yönetimden 'Ya bu maçı kazanırsın ya da gidersin' talimatı verildiği iletildi.
     
    Messi'ye Barcelona'da ilk kez A takım forması veren, Arjantinli'nin çok sevdiği Rijkaard'ın koltuğa yakın olduğu belirtildi. Hollandalı teknik adam 2009-10'da Galatasaray'ı da çalıştırmış, son olarak Suudi Arabistan Milli Takımı'nda görev yapmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow