hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Metalist Kharkiv - Trabzonspor: 1-2

    Metalist Kharkiv - Trabzonspor: 1-2
    expand

    UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor deplasmanda Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'i 90+3'te attığı golle 2-1 mağlup etti. Maçın gollerini Constant, Papadopoulos ve Gomenyuk kaydetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lviv kentinde oynanan karşılaşmada Trabzonspor 25. dakikada Constant ile golü bularak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda biraz daha defansif oyun ortaya koyan bordo-mavililer rakibinin Homenyuk ile bulduğu gole engel olamadı ve maçta 1-1 eşitlik sağlandı. Karşılaşmanın uzatma bölümünde serbest vuruşta Trabzonsporlu Papadopoulos 90+4. dakikada golü bularak, takımının 2-1 galip gelmesini sağladı.

    Grubun diğer maçında ise Polonya temsilcisi Legia Varşova, sahasında Belçika ekibi Lokeren'i konuk etti. Karşılaşma, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğünde tamamlandı. Legia Varşova'nın tek golünü 58. dakikada Radovic kaydetti. 

    L Grubu'nda ikinci hafta maçları 2 Ekim Perşembe oynanacak. Trabzonspor sahasında Polonya ekibi Legia Varşova ile karşılaşırken, Lokeren de sahasında Metalist Kharkiv ile mücadele edecek.

    UEFA Avrupa Ligi'nde toplu sonuçlar ve puan durumu

    iPhone 4S'e iOS 8 şoku: Yavaşlatıyor!

    Grupta oluşan puan durumu şöyle:

    TAKIMLAROGBMAYP
    1-Trabzonspor1100213
    2-Legia Varşova1100103
    3-Metalist Kharkiv1001120
    4-Lokeren1001010

    Metalist Kharkiv - Trabzonspor maçından kareler

    İlk yarıdan dakikalar

    25. dakikada Trabzonspor, bu bölüme kadar temposuz ve pozisyonsuz geçen karşılaşmada duran toptan golü buldu. Sefa Yılmaz'ın soldan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Constant, yere doğru yaptığı kafa vuruşuyla topu kaleci Goryainov'un sol tarafından filelere göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    37. dakikada Bolbat'ın ara pasında yakın mesafede savunmanın arkasında topla buluşan Kobin, dengesini kaybedip etkili bir vuruş yapamayınca, kaleci Onur Recep Kıvrak, meşin yuvarlağı rahatlıkla kontrol etti.

    39. dakikada Xavier'in pasında, ceza alanının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Villagra'nın sert şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak, yatarak topa sahip oldu.

    40. dakikada Bolbat'ın pasında, Xavier'in ceza alanı çizgisi yakınından plase vuruşunda, kaleci Onur Recep Kıvrak sol direk dibinden yatarak topu güçlükle kornere gönderdi.

    45+1. dakikada Jaja'nın soldan kullandığı serbest atışta, Homenyuk kafa ile topu içeriye doğru çıkardı. Yakın mesafeden Kobin'in kafa vuruşunda, savunmaya da çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

    Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

    iPhone değil NoPhone!

    1 ay kadar önce bu haldeydi!

    46. dakikada Jaja'nın ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla üstten auta gitti.

    50. dakikada Constant'ın pasında, soldan ceza alanına hareketlenen Sefa Yılmaz'ın şutunda,  top üstten auta çıktı.

    54. dakikada Villagra'nın soldan yerden pasında, yakın mesafede uygun durumdaki Homenyuk önünden geçen topa dokunamayınca, önemli bir fırsattan yararlanamadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    61. dakikada Metalist Kharkiv, beraberliği sağladı. Villagra'nın soldan ortasında, Kobin kafa ile topu arka direkteki Homenyuk'a doğru çıkardı. Bu futbolcu da kafayla topu kaleci Onur Recep Kıvrak'ın üzerinden filelerle buluşturdu: 1-1

    18 Eylül 2014 Süper Loto sonuçları

    78. dakikada Mehmet Ekici'nin pasında sağ çaprazda Yatabare topla buluştu. Bu futbolcunun şutunda kaleci Goryainov, meşin yuvarlığın sahibi oldu.

    89. dakikada Kobin'in sağdan ortasında, penaltı noktasına yakın bir yerden Villagra'nın şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak iki hamlede topu kontrol etti.

    90+4. dakikada Constant'ın kullandığı serbest atışta, Yatabare'nin kafa ile aşırdığı topu altı pas içerisinde Papadopoulos tamamlayarak, takımını 2-1 öne geçirdi.

    Karşılaşma, Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

    Beşiktaş - Asteras Tripolis: 1-1

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow