hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milan'da Inzaghi'ye bir şans daha

    Milanda Inzaghiye bir şans daha
    expand

    İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi, teknik direktör Filippo Inzaghi ile bir süre daha devam etme kararı aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalya Kupası çeyrek finalinde dün akşam Lazio'ya elenen ve ligde son 5 maçtır galibiyete hasret kalan kırmızı-siyahlı takımda, son günlerde kötü gidişatın faturasının kesileceği isim olarak gösterilen genç çalıştırıcı Inzaghi'ye, Milan yönetimince bir şans daha verildi.

    Ligde son 5 maçta sadece 2 puan alan Milan'da teknik direktör Inzaghi'nin görevini sürdürebilmesi için kritik maç olarak görülen kupa çeyrek finalindeki Lazio maçından da istenilen sonucun alınamaması sonrasında, başkan Berlusconi ve asbaşkan Adriano Galliani, Inzaghi'nin geleceğine ilişkin kritik bir telefon görüşmesi yapıldı.

    İtalyan basınında yer alan haberlerde, bu kritik görüşmenin ardından Inzaghi'nin koltuğunu bir süre daha kurtardığı ifade edildi.

    Soyunmayı reddeden 13 Hollywood yıldızı

    Mexes'e boğaz sıkma cezası

     İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Milan'ınoyuncusu Philippe Mexes, Lazio maçında rakiplerinin boğazını sıktığı gerekçesiyle4 maçtan men cezası aldı.

    İtalya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Lazio'nun evinde Milan'ı 3-1 yendiği geçen Cumartesi oynanan lig karşılaşmasında, rakip takımın kaptanı Stefano Mauri ile Lorik Cana'nın boğazını sıkan Mexes'e 4 maç men cezasıverildiği belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maç esnasında kırmızı kart gören Mexes, daha sonra yaptığı açıklamada,"Futbol sahasında böyle hareketlerin olmaması gerekiyor. Çocuklarım var veyaptıklarım, örnek olması gereken bir babaya yakışmayacak şeylerdi. Özür dilerim"demişti.

    Milan, ligde 20 maçta topladığı 26 puanla 11. sırada yer alıyor.

    Emre Altuğ: ''Çağla ile boşandık çünkü...''

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow