hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Motta acayip bir gol attı!"

    Motta acayip bir gol attı
    expand

    Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'a 5-1 kaybeden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Önder Özen, önemli açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa demeç veren Lacivert-Beyazlılar'ın hocası, "Takımda mevcut sorunlar var. Daha evvelki maçlarda gördüğümüz, bugün de devam eden manzara ortada. Çabuk kırılan, duygu dalgalanmaları yaşayan bir ekibiz. Gelir gelmez kulüpteki tüm ekiplerden raporlar aldık. Bu maçta da o raporlarıı doğrular nitelikte bir sonuç ortaya çıktı. Beşiktaş hareketli, kaleye çabuk giderek sonuç almaya çalışan bir takım. Biz biraz daha birleşik oynamaya çalıştık. Fakat hemen bir şeyleri değiştiremezsiniz. En azından benden bunu bekleyemezsiniz" şeklinde konuştu.

    Beşiktaş 5 atınca sosyal medya bu videoyla çalkalandı!

    'Çok erken gol yedik'

    Maçın ilk yarısında oynadıkları futboldan memnun olduğunu dile getiren Özen, "Çok erken gol yedik. İlk devre sonunda skor olarak mutlu değildim ama oyun anlamında tatmin olmuştum. Takımım pozisyon vermedi. Hücumdan savunmaya, savunmadan hücuma geçişte istediğimizi yaptı. Motta acayip bir gol kaydetti. Ardından kırmızı kart gördük. Kırık dökük bir Kasımpaşa izledik. Bu maçın hikayesi de sezonun geri kalanı gibi. Biz bunu nasl değiştirebiliriz ona bakacağız" ifadelerini kullandı.

    Kasımpaşa taraftarı kendi oyuncusu Adem Büyük'ü attırdı!

    Bilic'in keyfi yerinde

    Beşiktaş'ın Hırvat hocası Slaven Bilic ise şunları söyledi.

    "Oyunculura sürekli olarak özgüvenimizi kaybetmememiz gerektiğini söylemiştim.  Son 3 lig maçındaki performansımız eleştirilebilir. Bu gayet normal ama puan durumunda gayet iyi noktadayız Son 3 lig maçımızda Erciyes'i  5-1 yendik, Fenerbahçe'ye karşı iyi oynamamıza rağmen şanssız bir şekilde kaybettik, Başakşehir maçında iyi oynamadık bunu kabul ediyorum ve 0-0 berbaere kaldık. Maçtan önce özgüvenimizi yüksek tutmamız geriyordu bugün ve öyle yaptık. Gayet iyi ve verimli bir performans ortaya koyduk. Motta'nın golüyle birlikte bulduğumuz gol en önemli noktaydı. Bugün gerekeni yaptık ve hak ederek kazandık. Bizim için çok iyi bir geri dönüş oldu."

    Deportivo La Coruna - Atletico Madrid: 1-2

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow