hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muzzi Özcan: Sneijder'ın Galatasaray'daki son sezonu

    Muzzi Özcan: Sneijderın Galatasaraydaki son sezonu
    expand

    Ünlü menajer Muzzi Özcan, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in takımdaki son senesini geçirdiğini belirten bir tweet attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dönemdeki performansıyla İngiliz ve İtalyan kulüplerinin peşinde olduğu Wesley Sneijder için yepyeni bir iddia ortaya atıldı. FIFA menajeri Muzzi Özcan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Wesley Sneijder'in Galatasaray'daki son senesi" ifadelerini kullandı.

    Ara transfer dönemi yaklaştıkça Hollandalı oyuncu hakkındaki transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken, ünlü teknik direktör Louis van Gaal'in 30 yaşındaki futbolcuyu Manchester United'a transfer etmek istediği biliniyor. Sneijder'in menajeri Guido Albers'in son zamanlarda yaptığı açıklamalar medyada oldukça yankı bulmuş, Galatasaray yönetiminin Hollandalı yıldızla sözleşme yenilememesi de kafalarda soru işareti bırakmıştı.

    Wesley Sneijder, 2012-13 sezonun Ocak ayında İtalyan ekibi Inter'den 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Sarı Kırmızılı ekibe transfer olmuş, yıldız futbolcuyla 2012-13 2. yarı sezonu için 2 milyon Euro sabit transfer ücreti, 2013-14, 2014-15, 2015-16 sezonlarının her birinde ise 3.2 milyon Euro ve 25 bin Euro maç başı ücret için anlaşılmıştı. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sezon forma giydiği 20 maçta 4 gol 1 asistle oynadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Torku Konyaspor - Galatasaray maçı capsleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow