hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Penaltının kahramanı konuştu: Çektim ama...

    Penaltının kahramanı konuştu: Çektim ama...
    expand

    Fenerbahçe-Gaziantepspor maçındaki tartışmalı penaltı pozisyonunun kahramanı olan Şenol Can, “Ben, Gökhan’ı omuzundan çektiğimde eğer yere düşseydi hiçbir şekilde itiraz etmezdim. Ama o geç düştü" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe’nin Gaziantepspor’u 1-0 yendiği maçta galibiyet golünü getiren penaltı pozisyonu, maçın üstünden günler geçmesine karşın hala gündemdeki yerini koruyor. Son olarak Gökhan Gönül, bir televizyon kanalına bağlanarak Şenol Can’ın maç içerisinde kendisini çektiğini söylediğini belirtti. Hürriyet'ten Ahmet Ercanlar'ın ulaştığı Gaziantepspor’un savunma oyuncusu Şenol Can ise Gökhan ile arasında geçen diyaloğu şöyle anlattı:

    Orta hakem penaltıyı vermedi

    “Gökhan Gönül yanıma gelerek “Beni çektin mi?” diye sordu. Ben de ‘Hafiften çektim ama sen kolay düştün’ dedim. Ben, Gökhan’ı omuzundan çektiğimde eğer yere düşseydi hiçbir şekilde itiraz etmezdim. Tek kelime bile konuşmazdım konu ile ilgili. Ama Gökhan Gönül biraz geç düştü yere. Benim itirazım buna. Zaten orta hakem de penaltıyı vermedi. Çizgi hakemi penaltı verdi.”

    Gökhan Gönül'ün penaltısı ortalığı karıştırdı

    Futbolda bunlar olabilir

    Şenol Can futbolda bu tür anların yaşanabileceğini belirtip “Futbol bu. Herkes hata yapabilir. Bu kadar çok konuşulmasını ve tartışılmasını doğru bulmuyorum. Olayda her şey sahada oldu ve bitti. Bazen biz hata yapıyoruz, bazen hakemler hata yapıyor. Bu futbolun doğasında olan bir şey” ifadelerini kullandı.

    Hakemin kararı çok konuşulmuştu

    Fenerbahçe’nin Gaziantepspor’u 1-0 yendiği maçta Gökhan Gönül’e Gaziantepsporlu Şenol Can’ın yaptığı harekete 6. hakem yardımıyla hakem Ali Palabıyık beyaz noktayı göstermişti. Emre de penaltıda hata yapmamış ve takımına galibiyeti getirmişti. Ancak bu penaltı kararı sonrasında çok konuşulmuştu.

    Gökhan ne demişti?

    Gökhan Gönül, Beyaz TV’ye bağlanarak olayla ilgli “Penaltı pozisyonu ile ilgili şunu söyleyebilirim. Gaziantepspor’dan Şenol Can bana sahada ‘Seni çektim’ dedi. Eğer bunu sahada söylediysen dışarıda da söyleyeceksin’ ifadelerini kullanmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gaziantepspor - Fenerbahçe maçından kareler

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow