hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prandelli Galatasaray'a acımayacak

    Prandelli Galatasaraya acımayacak
    expand

    Sözleşmesi yönetim kurulu kararıyla tek taraflı olarak feshedilen Galatasaray eski teknik direktörü Cesare Prandelli'nin, kulüpten alacakları konusunda taviz vermeyeceği öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milliyet'in haberinde Başkan Duygun Yarsuvat’ın “Konuşup, anlaşacağız” açıklamasına rağmen İtalyan hocanın avukatı aracılığıyla masaya oturacağı ve alacaklarından vazgeçmeyeceği belirtildi.

    Prandelli’nin yakın çevresine, “Benimle ilgili kararı İstanbul’da antrenmanın 50’inci dakikasında basınla ilgilenen yardımcım iletti. Bu tavır şık değildi” dediği kaydedildi.

    Galatasaray’da Anderlecht maçı sonrası görevine son verilen Cesare Prandelli yönetimden adeta rövanşı almaya hazırlanıyor.

    Sarı-kırmızılı kulüpten hangi şartlarda ayrılacağı merakla beklenen İtalyan çalıştırıcı ile ilgili olarak Başkan Duygun Yarsuvat’ın “Konuşup anlaşacağız” açıklamasından sonra gözler Prandelli’ye çevrilmişti.

    İşte Hamza Hamzaoğlu'nun alacağı ücret

    Tazminatı yeni yönetimle eski Başkan Ünal Aysal’ı birbirine düşüren Prandelli’nin, son yaşanan gelişmelerden sonra Galatasaray’ı zorda bırakacak bir tavır içinde olduğu öğrenildi. Buna göre 2015- 2016 sezonunun sonuna kadar Galatasaray’la sözleşmesi tek taraflı kulüp tarafından fesh edilen teknik adamın kesinlikle uzlaşı yolunu seçmeyeceği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ‘Memnunuz dediler’

    Prandelli’nin görüşmeleri sadece avukatı aracılığıyla yapacağı ancak kırgın olduğu için alacaklarından vazgeçmeyeceği belirtildi. Prandelli’nin konuyla ilgili yakın çevresine “İyi niyet görmedim. Yeni başkan seçildikten sonra onlara rahat hareket edebilmeleri için haber gönderdim. Aksine memnun olduklarını söylediler. Trabzonspor maçından sonra da yine ben adım attım. Ama yine sorun olmadığını ilettiler. Hatta Anderlecht maçı sonrası da yine benzer bir yaklaşım vardı. Benimle ilgili kararı İstanbul’da antrenmanın 50’inci dakikasında basınla ilgilenen yardımcım iletti. Bu tavır şık değildi” dediği öğrenildi.

    David Beckham ve oğlu Brooklyn trafik kazası geçirdi

    "Yanlış zamanda geldim"

    Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin yönetimin aldığı ayrılık kararına bir hayli üzüldüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulüple sezon başı iki yıllık sözleşme imzalayan Prandelli’nin tüm hesaplarını bu süre zarfına göre yaptığı, kazandığı parayı hep ikinci planda tuttuğu ve kulüple özdeşleşerek Galatasaray’ı ne kadar çok sevdiğini her fırsatta yakın çevresine söylediği belirlendi.

    Takımın sergilediği futbol konusundaki eleştirilere ise deneyimli çalıştırıcının hak verdiği bildirildi. Puan tablosundaki konumu tatminkâr bulsa da, 57 yaşındaki teknik adamın oynanan oyundan memnun olmadığı belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Prandelli’nin, Galatasaray’daki düşüşü ise genel olarak ele aldığı belirlendi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve milli takımın da iyi durumda olmadıklarını düşünen deneyimli hocanın Türk futbolunda genel bir düşüş olduğu saptamasını yaparak, bu durumun kendilerini de etkilediği konusunda yakındığı ifade edildi.

    Emre Belözoğlu çifte ceza mı alacak?

    ‘Elimden geleni yaptım’

    İtalyan çalıştırıcının, “Galatasaray’da elimden geleni yaptım. Takımın futbolunu geliştirmek için çabaladım. Ancak olmadı. Bu durum sanırım koşullarla ilgili. Galiba yanlış bir dönemde buradaydım. Başka bir zamanda gelsem farklı olabilirdi” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow