hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prandelli: "Penaltılara kaldığınızda şans gerekiyor"

    Prandelli: Penaltılara kaldığınızda şans gerekiyor
    expand

    TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye penaltı atışları sonucunda mağlup olan Galatasaray'ın teknik direktörü Cesare Prandelli, "Penaltılara kaldığınızda şans gerekiyor, şans bize bu akşam gülmedi" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Prandelli, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, müsabakada çok savaştıklarını ve maçın fair play çerçevesinde geçtiğini kaydetti. Şampiyon bir takıma karşı oynadıklarını ifade eden Prandelli, "Uzun zamandır birlikte oynuyorlar ve aynı şekilde oynamayı biliyorlar. Biz de karakterimiz gösterdik ama eksiklerimiz var, bunu zamanla gidereceğiz ve daha iyi olacağız" dedi.

    Kulüp başkanı Ünal Aysal'ın transfer için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Prandelli, "Başkanımız takım için çalışıyor biz de onu bekliyoruz. Penaltılara kaldığınızda şans gerekiyor, şans bize bu akşam gülmedi" dedi. 

    Prandelli, çok özel bir derbinin geride kaldığını belirterek, "Her iki takımın taraftarı da 2 saat öncesinde şarkılar söylemeye başladı. Çok güzel bir atmosfer oldu bizim için" diye konuştu.

    Sneijder'in yapabileceği en iyi şeyleri yaptığını kaydeden Prandelli, Muslera'nın hem kalitesini gösterdiğini hem de fair play hareketleriyle ön plana çıktığını ifade etti.

    Fenerbahçe - Galatasaray: 3-2 (Penaltılarda)

    Prandelli, organize bir takıma karşı oynadıklarını tekrarlayarak, 2 değişiklik yaptıktan sonra daha agresif oynadıklarını ancak penaltılarda şanslarının kendilerine gülmediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçta zor duruma düştüklerini ve defansif bloğunu oturtamadıklarını belirten Prandelli, bunda orta sahanın da önemli olduğunu kaydetti.

    Prandelli, kısa bir süredir Türkiye'de olduğunu ve henüz Türkçe bilmediğini belirterek, şöyle konuştu:

    "O yüzden dinlediğim şarkıların ne içerdiğini bilmiyordum. Bu durumlarda her zaman iyi davranmak ve gerçekleri konuşmak gerekiyor. Atılan yabancı maddelerle ilgili bir kaç kural eksikliği olduğunu görüyorum. Takımı motive etmek için karşı tarafa saygısızlık yapmamak gerekiyor."

    Şu an için oynadıkları sistemin bu olduğunu kaydeden Prandelli, yapılacak transferlere göre gerekli değişiklikler yapabileceklerini sözlerine ekledi.

    Galatasaray - Fenerbahçe derbisi caps'leri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow