Prandelli: Sabri konusunda yanıltıldım

Prandelli: Sabri konusunda yanıltıldım
expand

Sezon başında Ünal Aysal Yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Sabri, affın ardından antrenmanlarda gösterdiği performans ile teknik direktör Cesare Prandelli'yi kendine hayran bırakmış durumda.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Sabri'in aylarca kadro dışı kalmasına rağmen futbola hiç ara vermemiş gibi döndüğünü söyleyen Prandelli sarı kırmızılı yöneticilerle yaptığı sohbette, Sabri konusunda kendisinin yanıltıldığını söylediği öğrenildi.

Sabri'nin antrenmanlardaki çalışkanlığına ve çabasına şaşırdığını vurgulayan İtalyan hoca, "Sabri'nin antrenmandaki performansı ve gayreti üst düzeyde. Ayrıca sadece çalışkan değil son derece faydalı bir oyuncu" diyerek oyuncusu hakkında çok olumlu görüş bildirdiği öğrenildi.

Prandelli'nin ayrıca genç oyuncu Sinan Gümüş'den de memnun olduğu ve A2 takımında yer alan gurbetçi oyuncuyu önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş as takımda oynatacağını da bildirdi.

Türkiye - Kazakistan maçı capsleri

İlhan Cavcav özür diledi

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow