Prandelli'den şoke eden açıklama

Prandelliden şoke eden açıklama
expand

Cesare Prandelli, Galatasaray'ın resmi teknik direktörünün hala kendisi olduğunu iddia ederdek, "Ayrıldım ancak sözleşmem resmi olarak feshedilmedi" dedi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Galatasaray’ın özellikle Avrupa’da aldığı ağır yenilgilerin ardından yolların ayrıldığı Cesare Prandelli şok açıklamalarda bulundu.

TRT’de yayınlanan Stadyum Programı’na konuşan İtalyan teknik adam “Tazminat için Galatasaray’ı mahkemeye verecek” iddialarına ilişkin olarak “Galatasaray’dan ayrıldım ancak sözleşmem resmi olarak feshedilmedi. Bu tip konuları o zaman konuşuruz. Umarım en kısa zamanda bu sorun çözülür” şeklinde konuştu. Bu ifadeler sarı kırmızılı camiaya bomba gibi düştü.

"Yaşlı Kadın" Sneijder'ı istiyor

“KONTRATIM İZİN VERMİYOR”

İtalyan teknik adam ile yolları ayıran ve ardından Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzalayan sarı kırmızılı kulüp Prandelli ile yolların resmen ayrıldığını duyurmuştu. Hatta Galatasaray, resmi internek sitesinden yaptığı açıklamada Prandelli ile sözleşmenin feshedildiğini belirtip bu açıklamanın KAP’a da gönderildiğini ifade etmişti. Prandelli’nin kullandığı “Galatasaray ile ilişkimi sonlandırdım ama şu an açıklama yapamam, kontratım izin vermiyor” ifadesi ise kafa karışıklığını artırdı.

2014'ün en iyi 30 ücretsiz oyunu

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow