hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PTT 1. Lig ekibi YGS nedeniyle maçının ertelenmesini istedi!

    PTT 1. Lig ekibi YGS nedeniyle maçının ertelenmesini istedi
    expand

    Yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle tecrübeli oyuncuların takımı terk ettiği ve genç oyuncularla yoluna devam etmek zorunda kalan Orduspor'da, Osmanlıspor maçı öncesinde ilginç bir gelişme yaşandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mor beyazlı takım pazar günü YGS sınavı olduğu gerekçesiyle TFF'ye başvurarak maçın gününün ya da saatinin değiştirilmesini talep etti.

    PTT 1. Lig'de Orduspor, hafta sonu sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana sakatlıkları süren Burak Özsoy, Emre Can Baş ile Mustafa Bayhan katılmadı.

    "Brugge Beşiktaş'tan korkuyor"

    Antrenmanın ardından basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Özcan, Orduspor olarak sancılı bir süreçten geçtiklerini ancak tüm sıkıntılara rağmen yılmadan çalıştıklarını söyledi. "Önemli olan bu sıkıntılardan geri atmadan cesurca hedefe yürümek" diyen Özcan, "Eğer ben burada geriye adım atar ve adımlarımı yavaşlatırsam kaybeden Orduspor olur ve kaybeden genç oyuncular olur" ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig A.Ş. oluyor!

    Facebook 12 Mart'ta herkesi üzecek!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow