hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid - Ludogorets: 4-0

    Real Madrid - Ludogorets: 4-0
    expand

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Real Madrid, mücadele verdiği B Grubu’ndaki karşılaşmada sahasında konuk ettiği Ludogorets Razgard'ı 4-0'lık skorla mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmanın başından sonuna kadar Bulgar rakibine karşı üstün bir futbol oynayan Real Madrid, girdiği çok sayıdaki gol pozisyonundan dördünde topu ağlara gönderdi. 20. dakikada penaltıdan Cristiano Ronaldo’nun golüyle öne geçen İspanyol temsilcisinin ikinci golü 37’de Gareth Bale’in kafasından geldi ve ilk yarı Real Madrid’in 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarı ataklarını sürdüren ev sahibi takım, 79. dakikada Arbeloa’nın golüyle skoru 3-0’a taşıdı. Maçın skorunu belirleyen Real Madrid’in 4. golünü ise 87. dakikada oyuna girmesinin ardından 90+1’de topu ağlara yollayan 20 yaşındaki genç futbolcu Alvaro Medran kaydetti.

    Bu arada Ludogorets’de Marcelinho, 19. dakikada Varane’ın kafa vuruşunda ceza sahası içindeyken topa elle dokunarak penaltıya sebep olduğu gerekçesiyle kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 83 dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sırasında burnuna aldığı darbeyle sakatlanan Bale’in oyundan alınması da maçın öne çıkan diğer bir anı oldu.

    Liverpool ŞL'ye veda etti

    Rekor kırdılar!


    Öte yandan, Şampiyonlar Ligi’nde 2011 yılının nisanından bu yana Santiago Bernabeu Stadı’nda maç kaybetmeyen Real Madrid, bu galibiyetiyle bu sezon "Devler Ligi’nde" gruplarda tüm maçlarını kazanan tek takım oldu. İspanyol temsilcisi, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 19 karşılaşmayı da kazanarak, art arda en fazla maç kazanan İspanyol takımı rekorunu da kırdı. Söz konusu rekor, daha önce 18 maçla, 2005-2006 sezonunda Frank Rijkaard yönetimindeki Barcelona’ya aitti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow