hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Schalke 04 Bilic'i resmen istedi

    Schalke 04 Bilici resmen istedi
    expand

    Newcastle United'ın peşinde olduğu Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e Schalke 04'ten teklif geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sırp menajer Danko Dikic, Kartal'ın teknik patronuyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in menajeri Danko Dikic, Sırp basınına Slaven Bilic'le ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Bilic'in Türkiye'de çok popüler hale geldiğini ifade eden Dikic, "İstanbul'da çok fazla ilgi görüyor. O kadar popüler ki taraftardan kaçacak duruma geldi. Futbolseverler Slaven'i 100 metre öteden bile görseler, boynuna atlamaya çalışıyorlar" diye konuştu. Bilic'in, teknik adamlık kariyerinde üst düzey bir seviyeye geldiğini ifade eden menajer Dikic, yakın bir süre önce Bundesliga ekibi Schalke 04'ün yaptığı teklifi de ilk kez açıkladı. Sırp menajer, "Schalke, Di Matteo'yu göreve getirmeden önce bize bir teklifte bulundu. Ama Slaven Bilic, 'Schalke büyük bir kulüp ama teklifi kabul edemem' karşılığını verdi. Beşiktaş'ta devam etmek istedi" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ziraat Türkiye Kupası'nda hangi maç hangi kanalda?

    Newcastle da istiyor

    Premier Lig ekiplerinden Newcastle United ile menajer Alan Pardew'ün yolları ayrılıyor. İngiliz basını, Newcastle yönetiminin yeni menajer adayları arasında Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in de bulunduğunu yazdı.

    yıldır Newcastle United'ı çalıştıran Alan Pardew, sezonun geri kalan bölümünde futbolculuk kariyerinde yıldızının parladığı Crystal Palace'ı çalıştıracak. Son 13 maçta sadece 1 galibiyeti bulunan Palace, menajer Neil Warnock’un görevi son vermişti. Newcastle Yönetimi'nin Pardew'ün yerine kimi getireceği merakla bekleniyor.

    İngiliz basınına göre, adaylar arasında Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic de var. Bugünlerde yorumculuk yapan eski forvet oyuncusu Stan Collymor da, Newcastle için en iyi tercihin Bilic olacağı görüşünde.

    Bununla birlikte menajerlik görevi için favori olarak Hull City'i çalıştıran Steve Bruce gösteriliyor. Bruce'un yanısıra Tony Pulis, Tim Sherwood, Frank de Boer ve oyuncu menajer sıfatıyla Fabricio Coloccini’nin yeni Newcastle menajeri olabileceği söyleniyor.

    Onu kimse öpmek istemedi!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow