Sneijder'ın bıçak seti pahalıya patladı!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sneijder, İngilizlerin yoğun tepkisi üzerine attığı tweet'i silmek zorunda kaldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, geçtiğimiz günlerde bıçak firmasının reklamını yaptığı bir tweet atmıştı. Başarılı oyuncu tweet'te "Sonunda Galatasaray bıçak setim satışa hazır ve her yere teslim edilebilir" ifadelerini kullanmıştı.
Sneijder'in bu tweet'i İngiliz taraftarların büyük tepkisini çekti. Sneijder'in tweet'i attığı gün aynı zamanda Taksim'de iki Leeds United taraftarının öldürülmesi olayının yıldönümüydü. Bunu sonradan fark eden Sneijder, tweet'i hesabından kaldırdı.
Sneijder, bu tweet'i BBC'de haber olunca "Gerçekten çok üzgünüm. Bundan haberim yoktu. Ürünü kaldırıyoruz." açıklamasında bulundu.
Roma haftalar sonra galip
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sergen Yalçın'dan flaş açıklamalar! Eski öğrencisi hakkında konuştu...
Süper Lig'in tarihi takımları küllerinden yeniden doğdu
Yok böyle bonservis! Galatasaray'dan tarihe geçecek Victor Osimhen operasyonu...
SON DAKİKA HABER | Fenerbahçe yönetiminden Jose Mourinho kararı!
İngiliz devi, Kenan Yıldız’ın peşinde! Yarışta tek değil