hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tahkim Kurulu'na flaş başvuru

    Tahkim Kuruluna flaş başvuru
    expand

    TFF Hukuk Kurulu, Süper Kupa sonrası ceza alan Volkan Demirel, İlhan Ekşioğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerine verilen cezaların artırılması için Tahkim Kurulu'na başvurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa, Türk futbolunda bir ilke sahne oldu. Hürriyet'in haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Kurulu, Volkan Demirel ve kulüplere verilen cezanın artırılması için Tahkim Kurulu’na başvuruda bulundu.

    Hakem-gözlemci raporları, maç sonrası verilen demeçler ve atılan tweet’leri değerlendiren Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), dün yaptığı toplantıda, Volkan Demirel ve İlhan Ekşioğlu’nun yanı sıra her iki kulübe para cezaları vermişti.

    Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu

    Karşılaşma sonrası Galatasaraylı Melo’yu kastederek, “Belediye sokak köpeklerini zehirlesin” diyen Volkan’a 3 resmi maçtan men ve 17 bin 500 lira para cezası veren PFDK, yine Melo’ya hakaret eden tweet’ler atan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu’nu ise, 30 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin lira para cezasına çarptırmıştı. PFDK ayrıca, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Galatasaray’a 250 bin lira, Fenerbahçe ise 120 bin lira ceza vermişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    3 Eylül'e kadar savunma yapacaklar

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, TFF Hukuk Kurulu'nun, Fenerbahçe ve Galatasaray'a verilen cezaların arttırılması talebi çerçevesinde kulüplerden 3 Eylül Çarşamba gününe kadar savunma istedi.

    Federasyondan yapılan açıklamada, hukuk kurulunun, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan TFF Süper Kupa maçında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezanın arttırılması talebinin görüşüldüğü belirtilerek, TFF Hukuk
    Kurulu'nun itiraz dilekçesi ve PFDK gerekçeli kararının tebliğ edildiği kulüplere, 3 Eylül'e kadar cevap iletmek için süre verildiği bildirildi.

    Galatasaray'ın rakipleri belli oldu

    Kuralar çekildi sosyal medya coştu!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow