hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taraftara göre yılın futbolcusu Wesley Sneijder

    Taraftara göre yılın futbolcusu Wesley Sneijder
    expand

    Goal Türkiye tarafından düzenlenen 2014 Yılının Futbolcusu anketinin kazananı Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sneijder, yaklaşık 219 bin kişinin oy kullandığı ankette oyların yüzde 38’ini alarak Olcay Şahan, Mehmet Topal, Cicinho ve Gekas’ı geride bırakmayı başardı. Hollandalı oyuncuya plaketini Goal Türkiye Yayın Yönetmeni Erhun Geyisi takdim etti.

    Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Goal Türkiye (www.goal.com) ziyaretçileri tarafından Türkiye’de 2014 Yılının Futbolcusu seçildi. Plaketini Goal Türkiye Yayın Yönetmeni Erhun Geyisi’den alan Sneijder, “Dünyanın en çok takip edilen internet sitelerinden Goal.com'un yaptığı anket sonucunda Süper Lig'de 2014 yılının futbolcusu seçildiğim için oldukça mutluyum. Yeni yılda da yine yüzde 100'ümü vererek beni bu ödüle layık görenlere ve kulübüme karşı sorumluluklarımı yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

    Perform çatısı altındaki Goal Türkiye tarafından üç yıldır düzenlenen Yılın Futbolcusu anketinde, editörler tarafından ön oylama ile belirlenen beş futbolcu yarışıyor. Bu yıl 218 bin 520 kişinin oy kullandığı ve takvim yılının en iyisinin belirlendiği ankette, yaklaşık 83 bin oyla oyların yüzde 38’ini alan Sneijder birinci olurken, onu 54 bin 30 oy ve yüzde 25’le Beşiktaşlı Olcay Şahan takip etti.

    Gençlerbirliği'nin yıldızı Tosic'in paylaştığı fotoğraflar rekor kırdı

    42 bin 970 oy alan Fenerbahçeli Mehmet Topal yüzde 20 ile üçüncü sırada yer alırken, Medicana Sivasspor’un başarılı sağ beki Cicinho 25 binin üzerinde oy ve yüzde 12 ile dördüncü oldu. Akhisar Belediyespor’un golcüsü Gekas ise 13 bini aşkın oy sayısıyla tüm oyların yüzde 6’sını aldı ve beşinci oldu.

    Goal Türkiye’nin anketinden birinci olarak çıkan isimler, 2012 yılında Bursaspor’dan Pablo Batalla, 2013 yılında ise Galatasaray’dan Didier Drogba olmuştu.

    Oyuncu

    Kulüp

    Aldığı oy

    Yüzde

    Wesley Sneijder

    Galatasaray

    82.653

    38

    Olcay Şahan

    Beşiktaş

    54.030

    25

    Mehmet Topal

    Fenerbahçe

    42.970

    20

    Cicinho

    M. Sivasspor

    25.323

    11

    T. Gekas

    Akhisar Bld.

    13.544

    6

    Cristiano Ronaldo'nun erotik sırları!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow