hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tolga ve Cenk antrenmanda

    Tolga ve Cenk antrenmanda
    expand

    Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor'u 1-0 yenen Beşiktaş'ta gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Siyah-beyazlılar, Belçika'nın Club Brugge takımıyla 12 Mart Perşembe günü oynayacağı son 16 turu ilk maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlıkları geçen Tolga Zengin ve Cenk Tosun, takımla çalıştı. Medicana Sivasspor maçında sakatlanan ve sol arka adalesinde 1. derece yırtık tespit edilen Jose Sosa, MR için Fulya Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi'ne giden Atiba Hutchinson ile bireysel çalışan Alexander Milosevic, Tomas Sivok ve İsmail Köybaşı antrenmanda yer almadı.

    Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada, Medicana Sivasspor karşısında forma giyen oyuncular, açma germe hareketleriyle idmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

    Siyah-beyazlı ekip, Club Brugge maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atletico Madrid - Valencia: 1-1 (Maç Özeti)

    Barcelona - Rayo Vallecano: 6-1 (Maç Özeti)

    Hutchinson'un durumu

    Dün oynanan Medicana Sivasspor maçında sağ dizine darbe alan ve bu sabah Fulya Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR çekilen Kanadalı oyuncu Atiba Hutchinson'ın MR sonucuna göre; sağ dizinde (semur) darbeye bağlı kemik ödemi ve eklem içi ödem olduğu tespit edildi ve oyuncunun tedavisine başlandı.

    Bacağı kırılan Mattiello 7 ay yok

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow