hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tolgay'a özel koruma!

    Tolgaya özel koruma
    expand

    Beşiktaş kafilesini taşıyan özel uçak Trabzon'a iner inmez, Siyah-Beyazlı kulübün özel güvenlik görevlisi soluğu Tolgay Arslan'ın yanında aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Çaykur Rizespor maçı için dün İstanbul’dan ayrılan Beşiktaş özel uçakla Trabzon’a, buradan da karayoluyla Rize’ye geçti.

    Kafilenin maç günü Rize’ye gitmesi de ilginçti belki ama yolculuğa damga vuran asıl konu Tolgay Arslan’dı. Beşiktaş’ın Trabzonspor ile giriştiği müthiş yarışın ardından kadrosuna kattığı Tolgay, ilk deplasman maçında Trabzon Havalimanı’nı kullanmak durumunda kalmıştı! Herhangi bir sıkıntı yaşanmasından endişe eden Beşiktaş Kulübü ise önlemini aldı. Kafileyi taşıyan özel uçak Trabzon’a iner inmez, Siyah-Beyazlı kulübün özel güvenlik görevlisi soluğu Tolgay Arslan’ın yanında aldı.

    Ünal Aysal hakkında "zorla getirilme" kararı

    AZ DAHA ‘PİŞTİ’ OLUYORDU!

    Koruma görevlisi, gurbetçi yıldızın yanından bir an olsun ayrılmazken, kafile başkanı yönetici Mete Vardar da devredeydi. Vardar’ın sakin olması için yaptığı uyarılara karşın Tolgay’ın son derece heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Beşiktaş’ın bu önleminin yanı sıra son derece ilginç bir buluşmanın da eşiğinden dönüldü! Beşiktaş’ın uçağının inmesinden sadece 10 dakika önce Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, THY’nin tarifeli uçağıyla Trabzon’a geldi. Hacıosmanloğlu’nun alandan ayrılmasından sadece birkaç dakika sonra Beşiktaş kafilesi de Trabzon’a iniş yaptı.

    İngilizce’yi İngiltere’de Ücretsiz Öğren

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow