hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor maçında ortalık karıştı!

    Trabzonspor maçında ortalık karıştı
    expand

    Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynanan ve 1-1 biten İstanbul Başakşehir-Trabzonspor maçının 73. dakikasında saha karıştı. Sefa'nın faul itirazıyla başlayan gerginlik sonrası bir tafaftar sahaya girdi ve hakem Halis Özkahya'nın üzerine yürüdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmanın 73. dakikada Trabzonsporlu futbolcu Sefa Yılmaz, İstanbul Başakşehirli Sedat Ağçay ile girdiği mücadele sonrasında yerde kalırken, bordo-mavili takımın teknik direktörü Vahid Halilhodzic faul verilmediği gerekçesiyle itirazda bulundu.

    Trabzonspor'u Cardozo kurtardı!

    Hakem Halis Özkahya, sahaya giren Halilhodzic'i tribüne gönderdi. Bu karara tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar, sahaya pet şişe ve bazı yabancı maddeler atarken, bir taraftar da sahaya girip Halis Özkayha'ya saldırmak istedi. İki takım taraftarının bir arada maçı izlediği batı tribünden sahaya girerek Özkahya'ya doğru koşan taraftarı, Trabzonsporlu futbolcular tutarak engelledi. Daha sonra da güvenlik görevlileri taraftarı sahadan çıkardı.

    Onur Kıvrak: "Futbolu bırakmayı düşünüyorum"

    Bu arada kalesini terk ederek orta sahaya kadar gelip hakeme itirazda bulunan kaleci Onur Kıvrak da sarı kart gördü.

    Bu karışıklık esnasında tribünden atılan su şişelerinden biri Trabzonspor İdari Menejeri Serkan Ünver'in kafasına geldi. Başta Zeki Yavru olmak üzere tribünden atılan yabancı maddelere sinirlenen Trabzonsporlu futbolcular, yedek kulübesinden fırlayarak şişe atan taraftarlarla sözlü tartışmaya girdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmaya 4 dakikalık aranın ardından tekrar devam edilirken, Halilhodzic maçın kalan bölümünü taraftarların arasında takip etti.

    Tribünde gerginlik

    Öte yandan karşılaşmada ilk yarının sonlarına doğru İstanbul Başakşehir taraftarı için ayrılan ancak iki takım taraftarlarının birlikte maçı izlediği tribünde kısa süreli gerginlik yaşandı.

    İki takımın birkaç taraftarı arasında yaşanan gerginliği, önce diğer taraftarlar yatıştırmaya çalışırken, daha sonra güvenlik görevlileri müdahalede bulundu.

    Yaya Toure'den Eden Hazard'a 5 tokat!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow