hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    UEFA da Rüştü'yü her yerinden öpüyor!

    UEFA da Rüştüyü her yerinden öpüyor
    expand

    UEFA.com maç anlatan spikerleri ve yorumcuların coştukları anlarda söylediği efsane olmuş sözlerin derlendiği bir haber yaptı. Listede Türkiye'den de 4 an yer aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spikerlerin coştuğu anlar

    O anlardan biri CNN TÜRK spor spikerlerinden Emre Tilev'e ait.

    Tilev'in Beşiktaş'ın Stoke City ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçında Ricardo Quaresma'nın şutunun direkten dönmesi üzerine kullandığı "Kim koydu o direği oraya!" ifadesi listede yer aldı.

    "Kim koydu o direği oraya!"

    Diğer bir yorum ise Ertem Şener'e ait. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı 25 Kasım 2009'da 1-0 mağlup ettiği maçta kullandığı "Tebrikler Rüştü. Ellerinden, her yerinden öpüyorum Rüştü."

    "Her yerinden öpüyorum Rüştü"

    Listeye giren diğer ifade ise Can Bartu'ya ait. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yorumculuk yapan Can Bartu, Beşiktaşlı Alan Walsh için maçın ikinci yarısında şu ifadeleri kullanır: "Walsh'un ikinci yarıda oyna hiç etkisini göremedim. Onu oyunda hiç göremedim". Can Bartu haklıydı, ancak bunun sebebi Alan Walsh'ın ikinci yarıda oyundan çıkarılmış olmasıydı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir başka ifade ise Ümit Aktan'a ait. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda FC Sion'un 4-1 yendiği maçı anlatan Ümit Aktan'ın kullandığı "FC Sion'un adı bu geceden sonra DepreSYON olmalı" yorumu.

    Bu kareler kaçmaz - 1

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow