hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Volkan Demirel hakkında suç duyurusu

    Volkan Demirel hakkında suç duyurusu
    expand

    Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Muğla İl Temsilcisi Türkan Dağdelen, TFF Süper Kupa maçı sonrası sokak köpeklerine ilişkin sözleri için Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel hakkında suç duyurusunda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel’in TFF Süper Kupa maçı sonrası sokak köpeklerine ilişkin sözleriyle ilgili HAYTAP İl Temsilcisi Türkan Dağdelen, suç duyurusunda bulundu. HAYTAP Muğla Temsilcisi Dağdelen, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na yollanmak üzere Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu iletti.

    Basın mensuplarına açıklama yapan HAYTAP İl Temsilcisi Dağdelen, "Yaşadığımız dünyada, canlılar arasında en zayıf halka, kendilerini savunamayan, çocuklar, yaşlılar, engelliler ve hayvanlardır. Ne yazık ki ülkemizde hayvan hakları hemen hemen yok sayılmaktadır. Eğer bir toplum hayvan haklarını yok sayıyor ise insan haklarını da korumakta aciz kalır ve kalıyoruz da. 21’inci yüzyılda modern çağdaş bir Türkiye’de milyonlarca seyircisi ve hayranı olan, genç bir futbolcu onlarca medya kuruluşu önünde ’belediyeler sokaktaki köpekleri zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak’ diyorsa, bu da bizim nasıl acınacak bir toplum haline geldiğimiz gösterir. Geçmiş olduğumuz gece kaleci Volkan Demirel’in televizyonlarda söylediği cümleler sadece hayvan severler arasında değil, toplumda korkunç bir huzursuzluğa neden olmuştur. Bariz bir şekilde toplumu şiddete çağırmış binlerce, milyonlarca çocuk ve gençlere kötü örnek olmuş ve şiddete davet etmiştir" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Melo'dan Volkan'a yanıt

    BİRAZ VİCDANI VAR İSE İÇİ SIZLAYACAKTIR

    HAYTAP İl Temsilcisi Dağdelen, "Ben ünlü futbolcu Volkan Demirel’i barınağımıza davet ediyorum. Belki onu kral dairesinde ağırlayamayız, ama en azından onun altına temiz bir yatak sereriz. Gelsin buradaki ortamı görsün. Biraz vicdanı var ise içi sızlayacaktır. Yapmış olduğu açıklama gerçekten talihsiz bir açıklamadır. Bana göre toplum gözünde kendini küçük düşürmüştür. Yaptığı açıklamalarla belediyeleri de zan altında bıraktığını ve belediyelerin de Demirel, hakkında suç duyurusunda bulunması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

    ‘‘25 milyonumu çalmışsın maç yorumluyorsun’’

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow