hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Waris'e talip çıktı

    Warise talip çıktı
    expand

    Trabzonspor'un, sezon başında Spartak Moskova'dan 6 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Majeed Waris'e Fransa'dan talip çıktı. Lille, Ganalı futbolcu için 5.5 milyon Euro'luk teklif yaptı, fakat Bordo-Mavililer 6.5 milyon Euro istedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Transferin son gününde sürpriz bir şekilde transfer edilen ve son dönemde Ersun Yanal’ın fazla kullanmadığı Majeed Waris’e, Avrupa’dan ciddi teklifler gelmeye başladı. Fransa’nın Lille Kulübü’nün, Ganalı futbolcu için Trabzon’a 5.5 milyon Euro önermeye hazırlandığı öğrenildi. Karadeniz ekibi ise Rusya’nın Spartak Moskova takımından 6 milyon Euro’ya transfer ettiği 23 yaşındaki futbolcuyu verdiğinden daha düşük bir rakama yollamak istemiyor. Bu nedenle de iki takım arasında kıran kırana pazarlıklar yapılıyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Değerini bulursak satabiliriz” dediği oyuncuda Trabzonspor’un düşündüğü rakam ise 6.5 milyon Euro. Karadeniz ekibinin teklifini düşünmek için süre isteyen Lille’in, “Bizden somut bir yanıt almadan satmayın” dediği de gelen haberler arasında.

    Barcelona karıştı... O da istifa etti

    İngilizler de istiyor

    Trabzonspor Yönetimi’nin ise, İngiliz ekiplerinin de istediği Waris için Lille’e, “Elinizi çabuk tutun” mesajını ilettiği belirtildi.

    Gençlerbirliği futbolcusunun fotoğrafı olay yarattı

    Ligde golü yok

    Ganalı futbolcu, bu sezon Bordo-Mavili formayla 16 maçta boy gösterdi. 23 yaşındaki futbolcu, 4 gol ve 2 asistlik performans yakaladı. Waris bu 4 golün 3’ünü kupada, 1’ini de Avrupa’da attı. Genç
    oyuncu Süper Lig’de ise henüz rakip takımın ağlarını sarsamadı.

    WhatsApp'ı bilgisayarınızda kullanmanın yolu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow