hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milano kulübü tasarruf için otobüsünü sattı

    Milano kulübü tasarruf için otobüsünü sattı
    expand

    Avrupa ve İtalya futbolunun devlerinden olan Milan Kulübü ekonomik anlamda zor günler geçiriyor. Milano Kulübü bütçesinde tasarrufa gitmek için takım otobüsünü sattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı futbol kulüpleri arasında yer alan Milan, ekonomik açıdan tarihinin en kötü dönemini yaşıyor.

    Müzesinde 3 Kıtalararası Kupa, 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 7 Avrupa şampiyonlar ligi Şampiyonluğu, 5 UEFA Süper Kupası, 2 Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 18 İtalya Birinci Ligi, 5 İtalya kupası, 6 İtalya Süper Kupası bulunan Milano kulübü, Silvio Berlusconi'nin desteğini çekmesinin ardından hızla erimeye başladı.

    Kadrosundaki yıldızları birer birer kaybeden ve bunun sonucunda hedef küçülten kırmızı siyahlı kulüp, sahibi olduğu lüks takım otobüsünü 150 bin Euro'ya sattı. Milan yönetiminin bu satış sayesinde yıllık 200 bin Euro kar ettiği açıklandı.

    Geçen sezonu da 8'inci olarak bitiren kırmızı siyahlı takımın, Avrupa kupalarına katılamaması bütçe açısından sorun yaratmıştı. Bu sezon da ligde istediği performansı gösteremeyen Milan, 19. haftası oynanan Serie A'da lider Juventus'un tam 20 puan gerisinde 8'inci sırada yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Depresyon seviyenizi ölçme testi

    Ülkeyi karıştıran ölüm fotoğrafı!

    Beyaz- Candan Erçetin atışmasına halkın cevabı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow