hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    NBA'i karıştıran kadın!

    NBAi karıştıran kadın
    expand

    NBA'in güçlü ekiplerinden Los Angeles Lakers'ın Başkanı Jeanie Buss yaptığı açıklamalarla büyük yankı uyandırdı. ESPN'e konuşan Jeanie Buss, Kobe Bryant yüzünden Lakers'a gelmek istemeyen yıldızlarla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Buss, "Lakers'a Kobe yüzünden gelmek istemeyen serbest bir oyuncu gösterin ben de size ezik kim göstereyim" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lebron James ve Carmelo Anthony gibi yıldızlarla görüşen ancak beklenen sonuçları alamayan Lakers'ta Başkan Buss'ın sözleri NBA genelinde de büyük yankı uyandırdı.

    2014 NBA Draftı'nda Julius Randle'ı seçmesi dışında transfer yapmayan Lakers, All-Star pivot Pau Gasol'ü Chicago Bulls'a kaptırmıştı.

    Jeanie Buss kimdir?

    California doğumlu, 53 yaşındaki Jeanie Buss oldukça farklı bir hayata sahip. Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırımcısı Jerry Buss'ın kızı olan Jeanie Buss daha 19 yaşında kulüp yöneticiliğine başladı.

    NBAi karıştıran kadın

    Daha 11 yaşında anne ve babasının ayrılması üzerine duygusal bir çöküntü yaşayan Jeanie, 6 kardeşiyle birlikte büyüdü. 17 yaşında babasıyla birlikte gayrimenkul işlerine giren Jeanie ardından üniversiteye başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    University of Southern California'dan oldukça iyi bir dereceyle mezun olan Jeanie Buss, 19 yaşında babası tarafından satın alınan World Team Tennis'in genel menajerliğine atandı.

    NBAi karıştıran kadın

    Spor dünyasının içinde büyüyen Jeanie Buss, 1999 yılında Lakers'ın iş operasyonları biriminin başına geçti. Babasının planı Lakers'ın başına kardeşim Jim'i geçirmekti ancak Jeanie'nin gösterdiği başarılar, spor haberlerinde ve Forbes başta olmak üzere dünyanın en önemli dergilerinde ön plana çıkması tüm dengeleri değiştirdi. Babasının 2013 yılında ölümünün ardından sahip olduğu %66'lık Lakers hisselerinin tamamı 6 kardeşe eşit olarak paylaştırıldı. Ve 2013-14 sezonunda Los Angeles Lakers'ın başkanlığına seçildi.

    NBAi karıştıran kadın


    Playboy'a soyundu!

    Ünlü voleybol oyuncusu Steve Timmons ile evlenen Jeanie Buss, işinin her zaman öncelikli olduğunu söylerek 1990 yılında üç yıllık evliliğini sona erdirdi. Dünyaca ünlü dergi Playboy'a 1995 yılında çıplak pozlar vererek büyük yankı uyandıran Jeanie, 1999'da LA Lakers'ın eski koçu Phil Jackson ile çıkmaya başladı. İkili ilişkilerini 2013 yılında nişanlanarak taçlandırdı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow