hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türk sporu yasta: Şadan Kalkavan vefat etti

    Türk sporu yasta: Şadan Kalkavan vefat etti
    expand

    Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden ŞadanKalkavan, tedavi gördüğü hastanede 76 yaşında vefat etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kalp damarlarında tıkanıklık tespit edilmesi sebebiyle ameliyat olan ve bir süredir Florence Nightingale Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi altına tutulan Şadan Kalkavan'ın vefatı, ailesi tarafından doğrulandı.

    Rize'de 1939 yılında dünyaya gelen iş adamı Şadan Kalkavan, Fenerbahçe Kulübü'nde 1995-2000 yılları arasında yöneticilik yaptı. Sarı-lacivertli kulüpte yönetim kurulu üyeliği, başkan vekilliği, asbaşkanlık ve futbol şube sorumluluğu görevlerini üstlenen Kalkavan, 2009 yılı seçimlerinde Aziz Yıldırım'a karşı başkan adayı olarak seçime de girmişti.

    KKTC, TFF'ye ateş püskürdü

    Fenerbahçe'den başsağlığı mesajı

    Fenerbahçe Kulübü, 76 yaşında vefat eden eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan için başsağlığı mesajı yayımladı.

    Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Kulübümüzün eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan'ın yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 1995-2000 yılları arasında kulübümüzde asbaşkan, başkan vekilliği, futbol şube sorumluluğu ve yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunan Şadan Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede bugün vefat etti. Merhum Şadan Kalkavan'a Allah'tan rahmet, başta Kalkavan ailesi olmak üzere tüm yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GS ve TFF'den de başsağlığı

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve Galatasaray Kulübü, 76 yaşında vefat eden Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan için başsağlığı mesajı yayımladı.

    TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Şadan Kalkavan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve futbol camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.

    TBF'nin resmi twitter hesabında yer alan mesajda ise "Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Fenerbahçe SK eski yöneticisi Şadan Kalkavan'a Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

    Galatasaray Kulübü de, "Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi, iş adamı Şadan Kalkavan'ın tedavi gördüğü hastanede vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Fenerbahçe camiasına, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" şeklinde açıklama yayımladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow